A rádiókban miért közlik, hol mérnek a rendőrök?
Figyelt kérdés
Miért segítik a gyorshajtókat? Az rendben van, ha útelzáródást közlik, dugulást közlik, de ne akadályozzák a rendőrség munkáját. Igenis büntessék meg a gyorshajtókat, hogy legközelebb ne hajtsanak gyorsan.#rendőrség #gyorshajtók
2014. júl. 12. 18:09
11/32 anonim válasza:
Sőt, mondok még sokkolóbbat!
Ezzel azért keresd fel orvosod,ha már ez idegileg kiborít.
12/32 anonim válasza:
Következtetés,100 -ból 7 vezető hallgatja épp azt az adót ahol közlik a helyszíneket. Abból, 5 pont nem arra jár,egy azt se tudja (pont nem figyelt oda)hogy a közelében van,tehát marad EGY, ami téged sokkol. Mondom én, keresd fel orvosod!
13/32 anonim válasza:
Kedves Kérdező!Hidd el nem jó a trafipax,és minden autós örül,ha tudják hol kell lelassítani,szerintem az államnak elég a 27% adónk,nem kell a többi pénzünket is elvenni ezáltal,mert lehet,hogy ezt a saját,és gyerekeink szája elől kell elvennünk,neharagudj,de véletlenül 10-zel átlépem azt a b*szott sebességkorlátot,és huss,minimum 30000 forint oda,és lehet az az utolsó pénz,amit odaadhatsz.Én megértem,azokat kellene megbüntetni,akik drába Porschékkal,meg Lamborghinikkel hajtanak gyorsan,mert azoknak a szebükben több pénz van éppen,mint nekünk egy évi keresetünk,de a szegényebbektől nem kéne elvenni ezt a pénzt,nincs igazság,ha a gazdagot megbüntetik,meg sem érzi,simán kipengeti,de a szegény igen csak megérzi,ha a havi kasszából kiesik 30000 forint,ez van,a gazdagabb jobban jár,és akik a rádióban segítik az embereket,azok a normális embereket segítik,nem a porschésokat,mert azok úgyse rádiót,hanem rockot hallgatnak a rádióban
14/32 anonim válasza:
hát nem tudom, de szerintem meg pont hogy jó ha vannak trafik, nekem még nincs jogsim, de én nem vagyok ellene, és minden kilóméterbe tetetnék egyet... és zéró toleranciát... valamint erősen megbüntetnék és vagy bezáratnék minden rádió állomást ahol bemondják hogy hol vannak a trafik...
15/32 anonim válasza:
aki meg túllép a sebességhatárt az meg meg is érdemli hogy jól megbüntessék, vagy elvegyék a jogsiját... és lelehet lepontozni de akkor is nekem van igazam.. nem véletlen találták ki a sebességkorlátokat... és attól is egyből elvenném a jogsit akiben a legkissebb mennyiségű alkohol van... nemhogy még mint ott is hogy van határ és az fölött büntetnek... -.-" és akkor még háborog a sok nyomorult ha iszk vagy gyorsanhajt és megbüntetik, komolyan mondom szégyen
16/32 anonim válasza:
a magyar utakon eleve bátorság kell ahhoz hogy gyorsabban menjen az ember, mert nagyrészt olyan szinten vannak mint a földutak csak nem porzanak..
17/32 anonim válasza:
14-es ha nincs jogsid nagyon tudhatod, hogy nem mindig könnyű tartani a sebességkorlátot. Emelkedőn, lejtő vagy csak egyszerűen nem figyelsz a sebességre, mert nem csak azt kell figyelni vezetés közben.
18/32 anonim válasza:
nekem nincs is, de leutaztam már néhány ezer kilómétert szüleimmel itt az országban, és pl anyámnak több mint 20 éve van jogsija, de ő még egy figyelmeztetést, és vagy büntetést sem kapott, meg nem hejt gyorsabban a megengedettnél, szóval ha ő képes arra akkor ne mondja nekem senki hogy nem lehet mert lehet... ahol engedi a szabály ott megy gyorsabban de csak ameddig lehet, ahol esetleg csk 20-30-al ott csak annyival... és ő nem nézi állandóan a kilóméter órát... volt olyan hogy még a 90-es években trabantunk volt és betojt a kilóméter órája, és úgy hogy az nem működött, mert nem tudta egyből szerelőhöz vinni mert kellett mindig, úgy sem lőtte le egy trafi sem szóval ez ellen nincs kifogás, és védekezés hogy ezért meg azért...
19/32 anonim válasza:
és én meg erre csak azt mondom, hogy csak az ellenzi és krittyog a trafik ellen, akinek van mitől félnie...
20/32 anonim válasza:
1. Te nem vagy normál!
2. Miért zavar ennyire?
3. Nem mindeki halgat rádióadót! (helyette PL.: cd, kazetta, pendrive!)
4. nem csak a rádió mondja meg, hogy hol van mérés! PL: GPS
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!