Mit tegyek, hová tudok fordulni ha a rendőrök a lefoglalt kamerarögzítőmet bizonyíthatóan meghamisították? Mely hivatal jár ilyenkor? Katonaügyészség .. Stb?
tehát egy eszközt amit arra használtál, hogy valamihez hozzárögzítsd meghamisították. Vagyis kicserélték az eszközt egy gagyi kínaira?
amúgy nem gond, ha tudod bizonyítani nem pedig a te szavad áll az övékkel szemben.
ne haragudj, de nem értem a kérdést ...
igen, a katonai ügyészség a felettes szerv, na de mit tettek pontosan? mit hamisítottak meg? és mit kameráztál?
A saját házamat kameráztam és saját utca frontomat , sok kis gyerekes család vagyunk .
A kamerarögzítőnek semmi köze az ügyhöz ami miatt elvitték , ez nem lenne gond .
A gond hogy kicserélték egy kínai gagyira és nincs meg .
BIZONYÍTANI TUDOM NEM EZ A MI RÖGZÍTŐNK !!
ja hát akkor kellett nekik, lenyúlták, ennyi.
azt nem fogod tudni bizonyítani sajnos :(
anno egy hasonló lefoglalás kapcsán nekem is tűntek el értékes dolgaim, mégse tudtunk mit kezdeni, az ügyvéd csak annyit mondogatott, h psszt inkább ne hergeljük őket .... hát szép, ez itt állítólag Európa egyébként!!
Hát ez szép magyarán akkor ezek szerint ennyi volt és nem tehetek semmit ?
Szép kis ország ez , de mit is várjunk , ha a Welszt is eltették szinte nyilvánosan az útból .
A Hír tv megint jön és lépek , mert hagyni nem szabad !
persze, nálunk ez nem probléma ... beülsz a rendőrautóba, aztán csak isten (vagy az se tudja, mi lesz ...
na de ezen kívül most komolyan írtam h nem fogsz tudni semmit tenni, mert nyilván ők azt 100 lepapírozták 100 rendőrtanúval, azaz maga a képtelenség bebizonyítanotok, h mást adtak vissza :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!