Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ma rendőrök jöttek az iskolába...

Ma rendőrök jöttek az iskolába, hogy bemutatót tartsanak a drogokról ?

Figyelt kérdés
Azt mondták, hogy a marijuanának több száz halálos áldozata van évente. Segítsetek mert össze vagyok zavarodva, nem értem akkor miért dekriminalizáltak az USA-ban?
2014. máj. 30. 22:09
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
42%
Én vagyok összezavarodva azzal kapcsolatban, Te mit nem értesz.
2014. máj. 30. 22:25
 2/23 anonim ***** válasza:
74%
Mert nagy az üzlet benne. Az alkoholnak is több száz halálos áldozata van évente (hogy a te számoddal éljek, de valójában sokkal több), szóval nem ez a mérvadó. Csak a pénz, az meg van a marihuanaban is.
2014. máj. 30. 22:28
 3/23 anonim ***** válasza:
61%
Azért, mert nincs több száz halálos áldozata évente. Magyarországon az a baj a drogprevencióval, hogy sokszor egyenesen a képébe hazudnak a gyerekeknek, hogy elrettentsék. Ahelyett, hogy őszintén elmondanák, hogy még senki sem halt bele AIDS túladagolásba egy szál füves cigitől, ilyen hülyeségekkel tömik a gyerekek fejét. Aztán amikor rájönnek, hogy ez mennyire nem igaz, aláássa a prevenciós előadás hitelét a valóban veszélyes drogokkal kapcsolatban is.
2014. máj. 30. 22:30
 4/23 anonim ***** válasza:
72%
Nem rémlik, hogy az USA-ban dekriminalizálták volna a marihuánát, de lehet, hogy csak nekem maradt ki az életemből; az viszont igaz, hogy Hollandiában ezt megtették. Az USA-ban csak gyógyászati célra adnak, gyakorlatilag vényköteles.
2014. máj. 30. 22:31
 5/23 anonim ***** válasza:
55%
A THC-t nem lehet túladagolni, úgy hogy meghal, tehát ez nem lehet igaz. Nem értem mire érthették.
2014. máj. 30. 22:33
 6/23 anonim ***** válasza:
100%
4: én ezt a szót nem is ismertem eddig, úgyhogy maradjunk a legalizálásnál, és valóban, USA-ban tavaly 2-3 államban legalizálták a füvet, olvass utána. Persze nyilván korlátok között, gondolom úgy mint nálunk a dohánybolt, csak kijelölt helyeken lehet vásárolni.
2014. máj. 30. 22:36
 7/23 anonim ***** válasza:
27%

Nem hinném, hogy ezt így szó szerint mondták!

Ez fontos!

A kannabis (fű) tisztán, okozhat függőséget, de halált nem!

Amit láttál az a DROGPREVENCIÓ!

Jó mi?

Szóval csak ez esett le neked a zsaru vakkerből?

-tanulj tinó-

2014. máj. 30. 22:39
 8/23 anonim ***** válasza:
55%

[link]

Coloradóban és Washington államban teljesen legalizálták.

Obama amúgy jó arc, hogy felmeri vállalni a múltját :D teljesen igaza van, érdemes elolvasni.

2014. máj. 30. 22:41
 9/23 anonim ***** válasza:
67%

#8-nak

Tényleg!

Az alkohol még sokkal károsabb is! Rengeteg az alkesz!

De onnan nincs keményebb!

Ezt se felejtsük!

Viszont a drog az más!

Pláne manapság amik vannak...őrület és gyilok!

2014. máj. 30. 23:00
 10/23 anonim ***** válasza:
81%
Obama egyszerre ítéli el a marihuánát és vállalja fel úgy, hogy még csak nem is feltűnő az ellentmondás. Egyszerre tartja a jó viszonyt a liberálisokkal és konzervatívokkal. Igazi politikus.
2014. máj. 30. 23:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!