XHaru kérdése:
Olvastam valahol egy anime bemutatót és azt írták hogy "az" anime után sokan a sokktól csak ültek a gépnél és néztek maguk elé. Szóval mi lehet "az" anime? (mert a címét azt nem tudom)
Figyelt kérdés
horroros anime és jelentős a mondanivalója az biztos:D2013. okt. 4. 13:15
1/9 anonim válasza:
Az anime japánban eredetileg kifejezetten felnőtt műfaj volt. Nem lennék meglepődve, ha nem egy ilyen hatású lenne közöttük. Ennyi infóból ezért én sem tudok rákeresni.
2/9 A kérdező kommentje:
Sztem. nincs olyan nagyon sok...legalábbis nekem nem.Láttam már párat de ami tényleg olyan elgondolkodtató az csak a Shiki volt :DD
De te így fejből nem tudnál valamit? :3 Nagyon gyorsan kéne :DD
2013. okt. 4. 13:46
4/9 anonim válasza:
Bocsi az offért, de engem is érdekelne ez.
5/9 A kérdező kommentje:
Nem az Elfen Lied de köszi ...
2013. okt. 13. 20:25
6/9 Kameko-san válasza:
Lehetőségek, azok közül, amiket ismerek:
- Death Note
- School Days (sokkot a végétől kaphattak...)
- Code Geass (bár engem nem sokkolt le, de beszéltem már olyannak, akit igen)
- Mirai Nikki
- Szentjánosbogarak Sírja (ez egy Movie, szerintem ez a legesélyesebb)
7/9 A kérdező kommentje:
Nem hiszem hogy ezek közül volt....
2013. okt. 19. 12:22
8/9 Kameko-san válasza:
Akkor passzolom. De igazából mindenkit más dolgok sokkolnak le, szóval rengeteget lehetne találgatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!