Ma rendőrök jöttek az iskolába, hogy bemutatót tartsanak a drogokról ?
Mindenki él valamivel!
-és ez a gyógyszerfüggőség is! antidepresszánsok...stb 9 féle-
Max csak titkolja!
*
EZ DROG!
A marihuana egy fájdalomcsillapító, és gyakorlatilag lehetetlen túladagolni még tisztán elszívva is (bár ha túl nagyot slukkolsz komoly hányingered lesz).
Semmiféle halálos áldozata nincsen, ellenben sok helyen azért "dekriminalizálják" (valójában csak orvosi vényre engedik használatát), mert semmiféle mellékhatáésa nincs ellentétben az összes fájdalomcsillapító tablettával amik tönkreteszik a veséd, gyomrod, komoly hányingert és miegyebet okoznak.
Btw, nálunk sem volt semmi értelme, két órát tartottak 6 éva alatt.
Az egyiken egy zsaur jött, elmondta hogy hol, mit, mennyiért lehet kapni, szorgalamsan lehetett jegyzetelni.
Másikban vmi "civilszervezet" jött, aki arról próbált meggyőzni minket végzős gimiseket hogy az agyban nincsenek idegek, csak ZSÍR van, és bármi drogot beszedsz soha nem ürül ki, ellenben újra a véredbe kerül ha sportolsz. Ezért van annyi profi sportoló. Ezzel sikerült lebeszélniük az aktív sportolásról, és jót röhögtünk a totál butaságukon.
Ha legális lenne a FŰ!
A -cannabis, marihuána, zöld-
akkor nem halnának meg fiatal idióta kezdő kretének, és nem szólna arról az esti híradó, hogy egy őrült drogos meztelenül örjöng, vagy épp meghal a város közepén!!!
A mexikói drogkartellek nem foglalkoznak marihuanaval.
Ők kokain termelnek az USA megbízásából, esetleg heroint.
Marihuána halálos áldozatainak száma az egész világra vetítve: 0
Ebből Magyarországon: 0
Nem gondolod kishaver, hogy téged átcsesztek?)
"Ha mexikói drogkartellek halálos áldozatait is hozzáadjuk akkor lehet, hogy még tévedtek is a rendőrök, mert azzal együtt több ezer halálos áldozat is van."
Nézd haver!
Ha a repülőszerencsétlenségek és a két világháború áldozatait is hozzáadjuk akkor meg több millióra is rúg ez a szám!
Hahahaha...
A fű nem halálos és nem olyan rossz. Félre akarják vezetni a gyerekeket ezek a beszűkült látásmódú nyomik és szerintem ez nagyon ártalmas főként ránk fiatalokra nézve,ugyanis amikor rájön a gyerek,h a fű nem is olyan borzalmas és nem okozz függőséget (hacsak nem tépsz be naponta hosszútávon) akkor majd megfordul pár gyerek fejében,h mi van ha más drogokról is hazudtak? Mi van ha az LSD se olyan durva? Én kipróbáltam a füvet havonta-2 havonta használom is. Nem butultam el, nem vagyok függő. De persze ismerek egy csávót aki mindennap betép és ő nagyon leépült mentálisan.
A lényeg az,h a fű ugyanúgy mint sok más dolog ha túlzásba viszed egészségtelen. Egyébként meg még jó hatásai is vannak: az egyik legjobb TERMÉSZETES fájdalom csillapító, kedély javító éééés pár tanulmány szerint (tehát ez még nincs elfogadva de kimutatták páran) hatásos a rákos áttétek kialakulása ellen.
Amcsiban erre már rájöttek mert ők képesek fejlődni ellentétben Európával. Havi 1 spangli nem káros és az alkoholnál szerintem nem rosszabb. A ciginél pedig még annyiban jobb is,h a mariskának van értelme míg a cigi csak pénzkidobás.
17/L
"Amcsiban erre már rájöttek mert ők képesek fejlődni ellentétben Európával."
Európa több országában megengedőbbek a drogtörvények, mint az USA nagy részén a mai napig. És nem csak Hollandiára gondolok.
Lassan már Európa felében dekriminalizálták legalább a birtoklást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!