Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi EZ MÁR? Hogyan lehet az...

Mi EZ MÁR? Hogyan lehet az ebben a . Országban hogy 43 éves f. szkalap csávó 10 lányt erőszakol meg, majd a hírekbe közlik hogy, AKÁR 15 évet is kaphat?

Figyelt kérdés
AKÁR 15 évet??? 150 évet kéne kapnia vagy halálbüntetést. Milyen országban élünk ? 10 ember életét tette tönkre. És nagyon sok hasonló hírt hallani. "3 nőt ölt meg az 50 éves férfi akár 25 évet is kaphat." 3 EMBERT ÖLT MEG!! 3-AT!! Rendkívül felidegesít a magyar igazságszolgáltatás...
2010. jan. 6. 18:53
1 2 3
 21/27 anonim válasza:
63%
Szemet szemért!!!
2010. jan. 7. 11:40
 22/27 A kérdező kommentje:
19:23 as... az a minimum h éhen hal mer nem talál munkát.. de nem erre gondoltam. Kijön a börtönből és ott folytatja a gyilkolást ahol abbahagyta..
2010. jan. 7. 20:04
 23/27 anonim válasza:

19:06-os!

És szerinted annak a nőnek nincs elcseszve az egész élete, akit megerőszakolt? Vagy annak a családjának, akit megölt? Hát ha te tényleg így gondolkodsz, akkor gratulálok! Az oké, hogy vissza lehet vele élni, és sajnos sokan meg is teszik, de azért álljon már meg a menet! Nehogy már szerencsétlen nő tehessen arról, hogy megerőszakolták, és a bűnösnek most el van cseszve az egész élete! Jézusom, hol élünk???!!!!!!!!

2010. jan. 8. 14:12
 24/27 anonim ***** válasza:

10 nőt megerőszakol valaki az nem lehet rágalom. Ilyen esetben, igen halálbüntetés.

Viszont ahhoz, hogy ne neveljen ki egy ilyen embert egy társadalom, ahhoz el kell vetni a liberalizmus és nemzetszocializmus kell bevezetni, a katolikus erkölcsök terjesztése és halálbüntetés ugye, hogy ha mégis történik ilyen már csak azért se. Gondolatban bárkit megerőszakolhatsz.

Megvan ennek a pszichikai háttere pl. mindenhol az jön egy lány legyen anorexiás, 12 éves korukban már krvák, basznak a disco szélén, ezt szerintetek milyen egy visszahúzódó embernek végignézni, elfogadnia, hogy egy ilyen világban él?? És még azt is hirdetik a liberalizmus jó és ez így van rendjén. Egyszerűen egy normális lány nincs a közelemben.

Szóval én először a rendszert támadom meg, utána az emberi felelősséget, itt radikális változásokra és szélsőjobboldali rendszerre értékrendre van szükség.

2010. jan. 8. 19:34
 25/27 A kérdező kommentje:
hát nekem meg normális fiú nincs a közelembe...És igen visszahúzó embernek mint én..nagyon rossz szembenéznie azzal h ilyen eltorzult világban élünk. nagyon rossz
2010. jan. 8. 20:15
 26/27 A kérdező kommentje:
*visszahúzódó
2010. jan. 8. 20:17
 27/27 anonim ***** válasza:
A válasz egyszerű,vegyi úton történő kasztrálás
2010. jan. 20. 14:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!