Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi EZ MÁR? Hogyan lehet az...

Mi EZ MÁR? Hogyan lehet az ebben a . Országban hogy 43 éves f. szkalap csávó 10 lányt erőszakol meg, majd a hírekbe közlik hogy, AKÁR 15 évet is kaphat?

Figyelt kérdés
AKÁR 15 évet??? 150 évet kéne kapnia vagy halálbüntetést. Milyen országban élünk ? 10 ember életét tette tönkre. És nagyon sok hasonló hírt hallani. "3 nőt ölt meg az 50 éves férfi akár 25 évet is kaphat." 3 EMBERT ÖLT MEG!! 3-AT!! Rendkívül felidegesít a magyar igazságszolgáltatás...
2010. jan. 6. 18:53
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
80%
Visszakéne állitani a halálbüntit.
2010. jan. 6. 18:57
 2/27 anonim ***** válasza:
75%

szal egy ember egészséges pszichikuma 1,5 évet egy emberi élet pedig 5 évet ér.

Jó tudni, hogy így állnak hozzám, szerintem is...

3/27 anonim ***** válasza:
74%
életfogytiglan kellene vagy halálbüntetés
 4/27 anonim ***** válasza:
67%
Hol láttad ezt? Most néztem végig a híradót de semmi erőszak nem volt.
2010. jan. 6. 18:58
 5/27 anonim ***** válasza:
56%
Halábüntetést visszaállítani? Ja, mert logikus, hogy ha elméletben egyébként életfogytiglant is kaphatna, de ahelyett csak 15 évet kap, akkor ha visszaállítanák a halálbüntetést, egyből kivégeznék. Vagy talán nem is annyira logikus...
2010. jan. 6. 19:00
 6/27 A kérdező kommentje:
pedig az a 43 éves férfi esete most volt, a másik már régebben. De mindegy mert naponta történik ilyen...
2010. jan. 6. 19:01
 7/27 anonim ***** válasza:
82%
Faroklevágás jobb volna.
2010. jan. 6. 19:02
 8/27 A kérdező kommentje:
szerintem is kevés a halálbüntetés mert hamar túlesik rajta.. De "150 évig" meg az állam tartja el azt a szemetet. Szval kikéne kötözni vmi póznára és kaját meg piát adni neki max..vagy én nem is tudom... Középkori kínzóeszközök esetleg.
2010. jan. 6. 19:04
 9/27 anonim ***** válasza:
60%

Na azért ne olyan forró fejjel!

A nemi erőszak egy nagyon kényes kérdés, és sajnos jogilag egy borzasztó ügy, hozzá adva, hogy tökéletesen vissza lehet élni vele, baromi jó fegyver valaki ellen, csak egy tanú kell hozzá és vége.

Na most én mindennek tudatában azért finomabban vizsgálnám a kérdést. Kicsit gondolj bele, elég, ha a srác barátnője másnap megharagszik rá, elmegy feljelentést tenni, abszolút semmi nemkell hozzá, a srác máris rács mögött találja magát ... ennyi, kész.

Na .... kicsit finomabban ezzel az üggyel, mert nagyon kényes terület!

Másrészt ha igaz is, szerinted 15 évvel nincs egyébként is az egész élete elcseszve ? A halálbüntetésről pedig ne is nyissunk vitát, nincs, kész, nem is lesz, ez hosszú téma ismét.

2010. jan. 6. 19:06
 10/27 anonim ***** válasza:
79%

Az Szdsz azt mondja, ezek nem perverzek, csak másként gondolkodók... Az Európai Unió Magyar Állampolgárai...

Én azt mondom Tajgetosz!!!!

2010. jan. 6. 19:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!