700 e Ft-tal tartozok a BKV bírság miatt. Számításaim szerint nem hajthassák be. Jól gondolom?
Az ilyen férgek megérdemelnék hogy a többi fizető utas megkövezze őket. A BKV nem segélyszervezet, ha nincs pénzed ne használd, ilyen egyszerű.
És nem kiskapukon, hanem törvényesen be fogják hajtani, ugyanis a segély 33%-át lehet levonni bírósági végzéssel. Vagy ha eléred a nyugdíjat akkor abból vonják le. Minél többet vársz annál többet. Jogosan. Nehogymár az én pénzemből utazgass.
Na nézd már, h fel van lázadva a 72%-os cigány, már kövezésen gondolkodik.
Bezzeg mikor a cigányok művelik ezt akkor meg védőt játszik.
H a devla verje an***ba bele a farkát.
Úgy tudom segélyből és közmunkából nem vonhatnak, csak fizetésből, az meg nemlesz mint írtam. Nem kell félni a feketemunka az csak hétvégenként van, abból sokat nem kapok a 300 ezer Ft-os bérletet meg nem veszek, mert a kevés pénzből pétisós bort, az a legolcsób kannásbort veszek, mert csak így tudom feldolgozni az életet. Azt hogy munkaképes középkorú vagyok és nem kellek sehova
Tudom, hogy behajtanák amiből lehetne, de nincs semmim, ezt is írtam, nem értette a válaszoló ? Nincs földem, nincs kocsim, nincs lakásom se, jövedelemrőlnem is álmodhatok. A BKV tartozás meg csak egyre gyűlik, főleg hogy már nem is érdekel az ellenőr, simánutazok mindenhova úgyse hajtják be. hA kapok bírságot régen eldobtam a csekket, ma megtartom mert 24 óráig nem macerálhatnak a BKV sok meg rendőrök se. Jön a postán BKV levél de nem fizetek meg nem is érdekel, csak azért tartok hogy ennek mi lesz a vége? Ténleg nem hajthassák be ?
Amíg nyugdíjba megyek elévül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!