25 ezer forintos pénz bírság esetén lehetnek-e jogi következményei?
Figyelt kérdés
Egy hónapja megbüntettek Szegeden a villamoson (SZKT). Helyszínen lehetett fizetni 6.000 ft-t vagy adtak egy 10 ezres csekket. elfelejtettem befizetni, és diák létemre nem is volt nagyon miből kifizessem. Jött egy ügyvédi irodától egy levél és egy 25 ezres csekk, mivel nem fizettem be a büntetést. Én hallottam valamit, hogy a bíróság 50 ezres büntetés alatt nem foglalkozik, van ennek igazság alapja vagy sem?2014. máj. 15. 15:35
1/3 anonim válasza:
Ne izgulj hamar eléri az ötvenezret a kamatokkal.
2/3 Őszödi Ferenc válasza:
Majd lefoglalják, amid van. Vagy anyádéktól foglalnak.
De addigra már százezres nagyságrendű lesz a tartozásod.
3/3 anonim válasza:
Bíróság minden összeggel foglalkozik. A perköltséget fizeti a vesztes fél, így nekik lényegtelen, hogy mennyi a tartozás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!