Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Valaki engedély nélkül tölt...

Valaki engedély nélkül tölt fel rólam, illetve pár emberről képet, közösségi oldalra, tehetek rendőrségi feljelentést?

Figyelt kérdés

Osztály képről van szó, meg mondtam nekik, hogy nem engedélyezem hogy közzé tegyék, de ezt egy pár ember megtette. Ilyenkor mi a teendő ?

Mert nem akarják le venni a képet, ha jelentem letörlik a képet, de azt nem szeretném, mert ennek a személynek nem ez az első húzása, és szeretném ha valami büntetést kapna pl ; pénz bírság vagy stb...

2012. jún. 6. 20:48
 1/6 Mara Acoma ***** válasza:
100%
Tehetsz feljelentést, de a magyar rendőrséget ismerve, ki fognak röhögni...
2012. jún. 6. 20:54
 2/6 anonim ***** válasza:

Jelezd az odlal moderátorainak.

A rendőrségen elméletileg feljelentheted, de tényleg kifognak röhögni.

2012. jún. 6. 21:13
 3/6 A kérdező kommentje:

Hát igazából facebook-ról van szó.

hát köszönnöm a válaszokat, igazából sejtettem...

Mai rendőrség is egy nagy sz*r!

2012. jún. 7. 12:28
 4/6 anonim ***** válasza:
Velem anyósom csinálja ugyanezt. Már mondtam neki százszor, hogy ne rakosgasson ki képeket rólam, meg a gyerekemről, de ő százával rakott már fel képeket fb-ra, meg iwiw-re is. Meg azt is kiírja, hogy elmennek egy hétre nyaralni. No comment.
2012. jún. 7. 15:26
 5/6 anonim válasza:
Akkor nem vagy egyedül!Az Én anyósnak valóm azt csinálta,hogy megszületett a kisfiam és minden képet felrakott amit az én saját oldalamról töltögetett le!Pedig a gyereket nem is látogatja és engem ezzel akart bosszantani.Nem tudtam semmit tenni hiába szóltam annál jobban csinálta.Azóta már nem járok hozzá a kisgyerekkel , természetesen ennek súlyosabb okai vannak mint a képfeltöltés,de azóta már abba hagyta ezt.Úgyhogy tudom milyen bosszantó,de valahogy meg lehet oldani.
2012. jún. 7. 15:31
 6/6 A kérdező kommentje:
Részvétem. Hát rá megyek a képre, aztán jelentem, és akkor le törlik a képet, meg le blockolja az illetőt.
2012. jún. 7. 21:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!