Mit tegyek ebben a helyzetben? (bővebben lent)
Figyelt kérdés
Egy veszélyes környéken lakom, ezért engedély nélkül tartok lőfegyvert a házamban. Az éjszaka közepén betörtek hozzám (3 ember) és én önvédelemből lelőttem az egyiket, a többiek elmenekültek. Mit csináljak?? Nem furdulhatok ezzel az üggyel a rendőrséghez, mert akkor börtönbe kerülök.2014. jún. 15. 17:52
1/9 anonim válasza:
Te ilyet képes voltál kiírni egy ilyen oldalra? Remélem csak kamuzol, mert ha nem, akkor ebből cumi lesz!
2/9 anonim válasza:
Már egy napja rejtegeted a hullát? Ilyen melegben nem lesz kellemes.
3/9 anonim válasza:
Szerintem akkor jársz a legjobban, ha még most frissen-melegében felfalod a bizonyítékot!
4/9 anonim válasza:
Van otthon kemence vagy kazán ahol ellehet égetni nagyobb dolgokat is?
Ha igen, akkor gyerünk, legyél kreatív.
5/9 anonim válasza:
Ha igazán kemény vagy kedves kérdező, akkor beöltözöl Steven Seagalnak és levadászod az elmenekült két betörőt is!
7/9 anonim válasza:
ha van nálatok pottyantós akkor oda dobd nincs az az épeszü zsaru aki ott keresné.
8/9 anonim válasza:
Amatőr, én lelőttem volna mind a hármat. :)
9/9 anonim válasza:
Igaza van az előzőnek!nem szabad szemtanút hagyni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!