Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mi a teendő ebben a helyzetben...

Mi a teendő ebben a helyzetben? (személyi igazolvány)

Figyelt kérdés

Elhagytam a személyimet és egyenlőre nem akadt becsületes megtaláló, úgyhogy most nincsen. Jövő héten Bécsbe kell mennem, de személyim nincs, nem tudom mi lesz, ha igazoltatnak valamiért, az új meg addig nem készül el. Az okmányirodában azt mondták, hogy mivel van jogosítványom ezért nem tudnak adni ideiglenest.

Az lenne a kérdésem, hogy az osztrák rendőrök elfogadják személyi helyett a jogosítványt is hogy igazoljam magam?

2013. ápr. 3. 22:10
 1/4 anonim ***** válasza:
Úgy tudom igen, de érdemes lenne az okmányirodában konkrétan erre rákérdezni.
2013. ápr. 3. 22:38
 2/4 A kérdező kommentje:
Ott sem tudták megmondani. Mindegy reménykedek benne, hogy valaki vissza hozza, de egyre kevesebb az esély erre.
2013. ápr. 3. 22:50
 3/4 anonim ***** válasza:

Jogilag csak a személyi lenne a jó. De xard már le. Mivel nincs határellenőrzés így simán átmehetsz a jogsiddal is. És ha nem te vezetsz akkor minimális esélye van, hogy valaki is igazoltatni fog.

Én még az EU előtt haverom útlevelével voltam Ausztriában és Németországban. :) A kutya nem vette észre, hogy nem én vagyok a képen.

De ha ennyire kell a személyi akkor menj be egy másik okmányirodába és kérj egy ideiglenes személyit. Ha el akarnak rázni ezzel a "van jogsid nem adunk ideiglenest" dologgal, mondd meg, hogy azonnal kell, mert holnap Bécsbe mész oda meg a jogosítvány nem elég. (Okmányirodálya válogatja mennyire segítőkészek. Nekem volt, hogy egyikbe nem adtak, elmentem vidéki kicsibe, 5 perc alatt megcsinálták)

Még egy jótanács, hogy jelentsd be a rendőrségen az elveszett szmeélyid. Nehogy megszívd ha valaki megtalálja és visszaél vele.

2013. ápr. 4. 08:43
 4/4 anonim válasza:
bécsbe jól lehet kéregetni szóval ha dolgozni mennél fel jobban jársz ha kéregetsz am nem kell semmi irat minek hogy elhagyd ?
2013. ápr. 21. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!