Mi legyen. Fizessünk, vagy menjunk rendorrel?
Sokak szamara ismeros lehet a tortenet.
Mentalisan megzavarodott anyamtol (jobban van) elvittek 3 nagy erteku biciklimet 10 ezer forintert megorzesre h o penzt zsarolhasson ki belolem.
No nagy nehezen megadta annak az elerhetoseget akinel a biciklik vannak ugyhogy elmegyunk erte. Kifizessuk azt a 10 est vagy menjunk civil rendorrel?
Valahova kobanyara kene lemennunk allitolag, szoval kicsit tartunk egy tamadastol.
Meg nem beszeltem a kontakttal, de szerintem jobb ha rendorrel megyek, viszont: anyammal akivel vegre javult a viszony nem akarom hogy megint megromoljon, ha meg rendorrel megyek a "barataihoz" nyilvan meg fog. Mi legyen?
Papirunk is van a feljelentesrol, igy azt terveztem h bemegyek a kobanyai kapitanysagra es elmondjuk az esetet + talan adnak civil rendort.
Nem akarok semmifele jogi v masfele balhet csak visszakapni az ertekeimet. Igazabol meg ki is fizetnem nekik az osszeget 10e mert a biciklik ennek az osszegnek a 15x set erik, aztan senki sem moroghat, csak az a baj h kb azt tudom elkepzelni , h jol megvernek es meg ki is leszek zsebelve.
"anyammal akivel vegre javult a viszony "
Nagyszerű viszony lehet ha ellopja a bicikliteket és azzal zsarol.
"Nem akarok semmifele jogi v masfele balhet "
Akkor pláne. Bemész egy vascsővel, lerendezed a parasztot oszt kijössz. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!