Eon szakembere vagy mi fizessünk?
1. Én is kaptam ilyet, és szerintem nem ketten vagyunk az országban.
2. Sajnos megtehetik, mert biztosan vannak jól megfizetett gerinctelen ügyvédjeik, akik bebiztosítják nekik a jogi hátteret. Egyébként Erdélyben "felcserepedett" D 209-es MP volt miniszterelnökünk óta tudjuk, hogy ami jogszerű, az nem feltétlenül erkölcsös, és fordítva.
3. Kerestem linket a dologról, de nem találtam, ha esetleg te tudsz, kérdező, érdemes lenne, mert így lehet, h lesz, aki nem érti a kérdésed.
+1: Egyébként ritka egy szemét cég az Eon, csak sajnos nem nagyon tudok rá alternatívát, h helyette melyik szolgáltató lehetne, amelyik korrektebb. Ha van ötlet, az is jöhet!
egy technikai/informatikai hiba miatt nem lett megfelelően kiszámlázva az elfogyasztott árammennyiség.
nem azért számlázza ki a szolgáltató mert ügyvédei vannak, és találnak hozzá jogi hátteret, hanem azért számlázza ki neked, mert az az áramot elhasználtad! felhívod az ügyfélszolgálatot és el fogják mondani, nem fogják leharapni a fejed!
amit elhasználunk, azt ki kell fizetni.
TÉNY, hogy hibáztak, de kivel nem fordul elő? mint tudjuk, csak az nem hibázik, aki nem dolgozik.
de divatos a nagy szolgáltatókat szidni, ugye? tudás meg semmi mögötte, csak acsarkodjunk!
de ha a nagy szolgáltató nem lenne, akkor te most nem tudnál számítógépezni, nem lenne meleg, nem ennél főtt kaját!
az a 3000 ft tulajdonképpen az eredeti számlád része.
az eredeti szla 3000 ft-tal kevesebb volt, mint kellett volna lennie.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!