"Csak" egyhavi alapbérnek megfelelő összegről lenne szó azok esetében akik a munkájuk során a cég pénzét kezelik.
De most komolyan: nem azért dolgozik az ember mert nincs pénze?? Melyik hülyének jutott ez eszébe? Értem hogy a cég anyagi javainak biztonsága érdekében találta ki valamelyik eszement (= hogy a dolgozó ne lopjon), de akkor a munkáltató mikor fog kauciót fizetni a munkavállalónak (ilyen esetekben sokkal több lopás történik, gondolok itt a több havi bérrel tartozásra a munkavállaló felé például)?
Fantasztikus ötlet! Beilleszkedik abba a sorba, hogy büntessük a hajléktalant, mert az utcán lakik, vagy hogy a dolgozók ez után teljes vagyonukkal feleljenek a munkáltatónak okozott károkért. Ennél elnyomóbb rezsim ma a világon nincs, és a történelemben se sok volt.
2011. okt. 26. 20:47
2/19 anonim válasza:
Na még csak az kéne. Így is elég sok gondom van anyagilag sem vagyok teljesen rendben, hát még ez.
2011. okt. 26. 20:51
3/19 anonim válasza:
és a kutyákért?
2011. okt. 26. 20:52
4/19 anonim válasza:
És ezt pont ők találták ki. Szinte kivétel nélkül úszna a kauciója mindnek, aki ezt beterjesztené.
2011. okt. 26. 21:03
5/19 anonim válasza:
Büdös apjok faxát. Akkor inkább dolgozom itthon feketén és leshetik az adóbevételt. Menjenek már ezek a p..ba!
2011. okt. 26. 21:05
6/19 anonim válasza:
Két ügyvezető igazgató beszélget:
- Te fizetsz az embereidnek?
- Én nem.
- Én sem. És bejárnak?
- Be.
- Az enyémek is. Te, nem kéne ezektől belépődíjat szedni?
Tavaly ez még jó vicc volt. Ma a kormány szerint ez egy jó ötlet.
2011. okt. 26. 21:05
7/19 anonim válasza:
Lehet már a viccekből veszik az ötletet.
2011. okt. 26. 21:06
8/19 anonim válasza:
És mondjuk azt mért nem terjesztik be, hogy a képviselők teljes vagyonukkal felelnek az az ország költségvetéséért?
2011. okt. 26. 21:06
9/19 anonim válasza:
Szerinted?
2011. okt. 26. 21:07
10/19 anonim válasza:
Egyre inkább olyan groteszk dolgokkal állnak elő,hogy ezen tényleg vagy sírni,vagy röhögni lehet.
Nem fér a fejembe,hogy van valaki(k)nek a pofáján olyan vastag bőr,hogy ilyeneket kitaláljanak.Tényleg mint egy vicc.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!