Mit gondoltok a Tolvajkergetőkről?
Csupa olyan dolgot oszt meg az oldal, amit IQ 70 fölött bárki tud.
No jó, tudjuk nem is az a szándéka, ahogy a lipótmezei bolondokat felvilágosítsa. De akkor miért olvassák mások, mint a lipótmezőre beutaltak????
Na, azért elég szépen sikerült szétoffolni a kérdést 2 óra alatt.
Én azt gondolom a tolvajkergetőkről, hogy hasznos és jó műsor volt. Maga az elgondolás sem rossz és ha jól tudom külföldön is működnek hasonló dolgok, ahol a rendőrök teljes mellszélességgel állnak az egész mögött...
Nekem egyedül Tamás Macskával van bajom, akinek valahogy a stílusa nem jön be nekem egyáltalán. Pökhendi, arrogáns és tapló. Nem szimpatikus, de ettől függetlenül jókat szoktam mulatni akkor, amikor elkapnak valami csibészt.
Inkább ilyen műsorokat kéne főműsor időben sugározni, a Való Világ helyett... Valahogy több értelmét látnám.
A legutóbbi lakásfoglalós akciójukról mondjuk nem tudok túl sok mindent; de szerintem az sem merítette ki az önbíráskodást, hiszen nem történt semmi baja a csávónak...
ma 13:41
Wampa az emberi hülyeség ellen nincs orvosság. Nincs olyan lakat ami megvéd az ellen, hogy a nyeregcsövet zárja oda valaki, vagy csak az első kereket vagy csak összezárja a kereket a vázzal, sőt sokszor látok olyat, hogy csak rá van zárva a lakat az első kerékre. A nemtörődömségen semmi sem segít. A tolvajok meg főleg az ilyen bringákat lopják el. Ezen a tolvajkergetők is legfeljebb úgy tudnak segíteni, hogyha oktatóvideót készítenek arról, hogy hogyan zárják le a biciklit. De ilyet tőlük nem nagyon láttam. Ők eleve a spy cuccokat nyomatják. De a sorozat már arra is jó, hogy néhányan akik megnézik nem az olcsó gagyi lakatot veszik.
_____
Aki meg az IQ-val jött. Hát öcsém látszik, hogy te is csak trollkodni jöttél ide.
"A magyar agyhalál oldala."
Te már csak tudod milyen az.
"Hát, akkor végképp semmi szükség a Tolvajkergetőkre!"
Nem is lenne ha a yard jobban csinálhatná a dolgát és nem óbégatnátok, hogy "jajj szegén' bűnöző 'jogai' sérülnek"!
Jó példa amikor "leszereltek" valami félmeztelen őrjöngőt, még az intézkedő zsarukat vették elő.
Akkor?
# 15/26 Időpont tegnap 13:37
Ja, volt róla videó,hogy hány másodperc alatt lett elfűrészelve az U lakat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!