Miért nem zavarja az embereket, hogy az állam egyre jobban sarokba szorítja őket? Cenzúrázva van a média, korlátozva van a gyülekezési jog és a szólásszabadság. Régen ezen jogok kiharcolásáért emberek haltak meg. Most miért ilyen tompa mindenki?
Ha csak 1db pártújság és 1 db pártadó működne,akkor lenne cenzúrázva a média.Az utcán bármikor megjelenhetünk többen,nem jön oda a rendőr,kollégáim jó része nyíltan zsidózik,meg cigányozik,mégse visz el őket senki.
Hol is vagyunk korlátozva?
Ha cenzúrázva van a média és sajtó, miért létezik:
- ATV
- Népszabadság
- Népszava
- 444.hu
- index.hu
- hvg
stbstbstb
Mi van cenzúrázva? A net korában? Kamionos vagyok, egy osztrák parkolóban ülök a laptop előtt ebben a pillanatban. Bármilyen hírt, műsort elérek amit akarok. Bármilyen vélemény, írás, kritika, hír elér hozzám. Ha akarok rámegyek akár egy új - zélandi oldalra, akárhova. A diktatúrában még a Szabad Európát is zavarták.
Bárkivel meg is vitathatom ezeket az információkat. Ideírhatom: le Orbán Viktorral! (az utcán hangosan is kimondhatom) Semmi bajom nem származik belőle.
Tudod mikor volt cenzúra, és jogfosztás? Én még emlékszem, mikor még a vezetékes telefon is csak körülményesen vagy sehogy nem volt elérhető. Ma van vagy öt telefonunk a feleségemmel kettőnknek, jártam már az Uralon túl is, egész Európában a portugál partokig és bárhonnan, bárkit fel tudtam hívni.
Külföldi cégnél dolgozom, megtehetem, annyiszor lépem át a határt, ahányszor akarom, ha ott találok kedvező állást, fogom magam és megyek Angliába, Írországba, akárhova. Azelőtt egy hátizsákos fiatalt már Győrben leszedtek a vonatról. Nem vagyok nagy EU párti egyébként, de mérhetetlenül több a mozgásterünk mint '90 előtt volt - és még az sem volt igazi, kőkemény diktatúra (gulyáskommunizmus ugye.)
Természetesen ezer dolog miatt joggal kritizálhatjuk a mindenkori kormányt, de jogfosztásról, szólásszabadság korlátozásáról beszélni ma?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!