Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Lezárolják a folyoszámlámat...

Guppi69 kérdése:

Lezárolják a folyoszámlámat egy végrehatjtó, mert tartozásom van. A kártyára nem megy más csak családi potlék 2gyerek után. Az egyik tartosan beteg, és ezt másodjára csinálja. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
Van erre joguk? Feljelenthetem? Vagy be perelhetem? Mivel családi és gyesböl nem foghatná le! Antal L. A tettes
2014. jún. 3. 09:56
1 2
 11/16 Őszödi Ferenc ***** válasza:

Kérdező, a két gyermeknek van apukája is. Ő nem fizet tartásdíjat? Miért nem? Mióta nem? Ezt Ön annyiban hagyta?

Remélhetőleg ez csak átmeneti pénzügyi zavar Önöknél; de kezdje meg mielőbb a törlesztést, mert a bank nem viccel, amit talál, azt viszi is. Nem fog azzal foglalkozni, hogy ki mit eszik és miből.

2014. jún. 3. 13:50
 12/16 anonim ***** válasza:

nem ugy ertettem a plazmat, nem ra, csak ellen pl nak.

ha az apa nem melozik/kint melozik/feketen, futhatsz utana, sajnos tapasztalat.

en nem nevelek senkit, kb 80 at kapok, musz kocsival mennem, semmit nem allnak/fizetnek/juttatnak a penzen kiv, en is aprosagokra tudok csak gyujteni.

2014. jún. 3. 14:00
 13/16 Golan Trevize ***** válasza:

"ha az apa nem melozik/kint melozik/feketen, futhatsz utana, sajnos tapasztalat."

Ilyen esetben az állam meghitelezi a tartásdíjat, amit majd hogy be tud-e hajtani apukán, az már az ő dolga.

2014. jún. 3. 14:03
 14/16 Golan Trevize ***** válasza:

Kérdező:

Nem köcsögösködni akarok, de internetezni hol tudsz?

2014. jún. 3. 14:04
 15/16 A kérdező kommentje:
Telefonrol internetezek! Apuka nem fizet semmit nem vette a gyerekeket a nevére és nem is ismeri el a gyerekeket.
2014. jún. 3. 21:31
 16/16 Golan Trevize ***** válasza:

Szerintem ha havi 40 ezer forintból tudsz gazdálkodni, és még tartozásaid is vannak, akkor elég fölösleges luxus az internetezős telefon.

Én erről mondanék le legelőször.

Azt a dolgot meg, hogy apuka nem ismeri el a gyereket, bíróságra vinném.

2014. jún. 4. 08:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!