Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jobbikosok! Támogatnátok,...

Jobbikosok! Támogatnátok, hogy Magyarországon is ugyanolyan törvények vonatkozzanak a homoszexuálisokra, mint Oroszországban?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 20:49
1 2 3 4 5 6
 41/51 anonim ***** válasza:
52%

Kérdező! Mi ez a másolásmánia? Hol német törvények kellenek, hol angol, hol francia, hol orosz, ez legyen a te bajod. Én értelmes magyar törvényt akarok, legfeljebb utólag kiderül, hasonlít németre, oroszra, bármire. Nyilván azért, mert értelmes, itt is, ott is.

Pár szó a homoszexualitás végletes félreértéséről, ami itt megnyilvánul. Genetikai hiba. Ami döntően akkor derül ki, amikor valaki olyan korú lesz, hogy érdekelni kezdi a szexualitás. Vannak objektív jelei, amiket egyes értelmes és figyelmes szülők hamarabb észrevesznek. E tekintetben (mondom: e tekintetben!) nem más, mint a vakság, süketség, cukorbetegség, túlsúly, stb. Nem az egyén akarta olyannak, nem a viselkedésétől kapta, nem fertőzéstől, és főleg, nem tudják kezelni. A többségtől való eltéréssel kénytelen élni az életét. Amit a többség egy jó része nem visel el. Ezt a jó részt kell ránevelni, hogy elviselje. Tanítással, de ha kell, kényszerrel, különben gond lesz a társadalomban.

Felvonulnak. Van vakság napja is, meg más. Nem exhibicionizmusból teszik. A diszkrimináció eltörlésének igénye miatt. Nem túl jó módszer. De nincs más. Mert a társadalom se, a politika se tolerálja.

Egy szép fiatal (férfi-nő) párt csókolózni látni nem viszolyogtató. Mert mi is tesszük, mert természetes, mert ez mára nem számít botránynak. De régen felkötés, máglya járt érte. Két férfit csókolózni látni, lehet öklendeztető. Mert természetellenes, mert a természet sajnálatos torzója. De nekik nem megengedni, diszkrimináció. Ezt még el is viselnék. Ha minden más ostoba és hasonlóan öklendeztető diszkrimináció nem lenne. Az élet minden területén. Mert ha kizárólag a szexualitásban lennének megkülönböztetve, semmi másban nem, konszenzusra lehetne jutni, az történjék magánterületen, ajtók mögött.

De a homoszexualitásnál végzetesen károsabb, a táradalomra átkot hozó ostoba tudatlanok határt nem ismerő hőzöngésénél és erőszakosságánál. Ez a döntő többség számára még viszolyogtatóbb, de csak ez nem is lenne baj, ha nem lenne végtelenül káros, amely megakadályoz együttműködést, haladást, jólétet. A gyűlöletnél nehéz károsabb dolgot kitalálni.

2014. máj. 22. 11:52
 42/51 anonim ***** válasza:
7%

Te csak alávaló vagy b*zikám nem boldog. Ha boldog lennél akkor ellenél magadban és nem itt vádolgatnál másokat saját bűnöddel. Te is tudod hogy bűnös vagy de ahelyett hogy elismernéd magadnak másokat akarsz befeketíteni.

És ennek semmi köze a diktatúrához de még a liberalizmushoz sem. Ez olyan mint a jó és a rossz esete. Van egyfajta emberi becsület ami még egy heteroszexuális gyilkosnak, gazembernek, is van de neked nincs. A háborúk során az emberek ugyan egymással harcoltak de tisztelték egymást, de te még arra se lennél méltó hogy leköpjelek. Ezt te választottad mint a többi b*zi.

2014. máj. 22. 12:05
 43/51 anonim ***** válasza:
100%
Te is csak választottad, hogy heteroként élsz? Bár nyilvánvalóan azért zavar mások szexualitás, mert a sajátodban nem vagy biztos.
2014. máj. 22. 12:48
 44/51 anonim ***** válasza:

"#22

"Én egyenlő jogokról beszéltem, házasodhatnak - nővel. " - Ez nem egyenjogúság, hanem diszkrimináció."

Akkor én is diszkriminálva vagyok. Miért én rám is ezek vonatkoznak, sőt a többségre, és nem érzik magukat diszkriminálva. Vagy igen? Kezdeményezz népszavazást, már említettem. Állunk elébe!

"ezek szerint engedélyezed a leszbikusokat, csak a férfiak közti kapcsolat borzolja a kedélyeidet?"

Valóban, heteroszexuális férfiként a leszbikusok kevésbé taszítanak, adott esetben akár vonzó is lehet, de én ezen felülkerekedem és - hangsúlyozom nem a gyakorlatát magát, az magánügy - hanem ilyen kapcsolatok törvény előtti elismerését nem támogatnám.

"Sőt: szerinted ezek szerint nő nem mehet hozzá férfihoz? Vagy azt mondod, a nők nem emberek, hanem tulajdon, így nincsenek jogaik?"

Ilyet nem mondtam, ez előtt értetlenül állok. Magam boldog házasságban élek.

'"Senki nem különbözteti meg őket ... De van egy egészséges viszolygás és ezt nehéz lesz kiirtani. De nincs is rá szükség."

Szóval hozzuk vissza a zsidótörvényeket és a deportálást?'

Ki beszélt erről? Hogy jön ide? A marokkói szultán meg egyrendes ember.

'"Felhívnám a figyelmet továbbá a mondataid önellentmondására, mert míg egyik pillanatban szerined "nincs megkülönböztetés" a következőben már azt mondod "van megkülönböztetés, és ez így helyes".'

Ilyet nem írtam, nincs mit eldönteni.

"csak gondolok a gyerekem jövőjére."

"Továbbra is áll a kérdés: tarkón fogod lőni a saját gyerekedet is?"

Megválaszoltam: nem. És más meleget sem kívánok tarkón lőni. Csak úgy vélem a problémájuk a mai Európában marginális, nincs oka rá a társadalomnak, hogy ezt privilegizálja a belátható időn belül.

"Vagy ha szerinted elég "viszolyogni", akkor megfelelőnek tartod az egész életen át tartó lelki terrort?"

Nem, amennyiben ők sem okoznak a többségnek lelki terrort. Ha igen, azt törvényes eszközökkel kell elviselhető mederben tartani.

2014. máj. 22. 13:45
 45/51 anonim ***** válasza:

# 25:

A kurucinfó jobbikos oldal. A cigánybűnözés pedig egy létező büntetőjogi kifejezés, ami az általában cigányok által elkövetett bűncselekményekre jellemző. Keress rá.

Egyébként tudom, hogy mi megy ott és ezért nem is olvasom. Vannak más radikálisabb oldalak is a neten, ahol nem csak cigányozás és zsidózás megy. A hozzászólók pedig... nézz itt körül. Hasonló szint, mégsem ez alapján értékeled az oldalt...

# 31:

Attól mert pár hülyének ez a véleménye, nem jelenti azt, hogy a párt is ezt képviseli.

# 33:

Jajj mert a többi pártnál nincsenek ám hülyék. Voltál már MSZP-s majálison? Ott is megy a büdös cigányozás és zsidózás ugyanúgy...

# 34:

De, létezik az állatvilágban homoszexualitás és tényleg betegség; ami vagy gyógyítható terápiával, vagy nem. Ha nem, akkor is szívügye az egyénnek, hogy kit szeretne töcskölni.

# 37:

Azért vannak jócskán betegebb aberrációk ám az emberiségnél szexuális téren... Nem a homo, vagy biszexualitás az, ami elítélendő.

# 40:

Itt nem a Jobbik csinálja a diktatúrát, hanem a Viktátor. Most olvastam a napokban, hogy köztársasági elnök szeretne lenni 2017-től, bővített jogkörökkel. Készül itt az Észak-Korea, csak nem azok által, akikre az ember számítana...

Egyébként igen. Én is tiplizni akarok külföldre, mert nem bírom a sok buta embert (tudom, nem fogok hiányzoni, de ti sem nekem. :P ).

# 44:

Csak tömény demagógia volt amit írt és így próbált hangulatot kelteni...

Nem is értem ezt az egészet, hogy miért kell itt egymással hőbörögni... Ha a másik oldal annyira kruvára toleráns lenne, elfogadnák azt, hogy én például nem akarok smároló kandúrokat látni az utcán.

2014. máj. 22. 15:01
 46/51 anonim ***** válasza:
72%

Nem akarok ebbe a vitába mélyen belefolyni, de azt tessék már felfogni, hogy a homoszexualitás egy szexuális orientáció, és NEM betegség, nem mentális zavar, és nem viselkedés zavar. Sem a pszichológia, sem az orvostudomány nem tekinti már betegségnek, mert egyszerűen nem az. (ha valaki belekötne, hogy annak tartották...régen a balkezességet is betegségnek tartották, ma már csak nevetünk ezen)

Ugyanolyan, mint a heteroszexualitás. Ezzel születni kell, ez nem elkapható, nem eltanulható, nem utánozható, és nem olyan, amibe bele lehet valakit nevelni. Hányszor kell ezt még itt bizonygatni?

Ha meg valaki mindenáron betegségnek tartja, akkor tartsa. Viszont akkor mi jogon ítél el egy (szerinte) beteg embert?

Oroszországban meg kifejezetten sok a szélsőséges, valamint az egyháznak jelentős szerepe van az állami maffia ügyekben. Szóval nem éppen Oroszországról kéne példát venni.

2014. máj. 25. 21:43
 47/51 cirmos cirmi ***** válasza:
Oroszországtól sok mindenben példát vehetünk. Nem tudom, kik ott a "szélsőségesek". Nem igazán az a szélsőséges, akinél nem sikerült a liberális agymosás...
2014. máj. 27. 17:15
 48/51 A kérdező kommentje:

Csak azért kérdeztem, mert Oroszországban:

- a homoszexualitást nem tekintik betegségnek

- a homoszexuálisok örökbe fogadhatnak (Magyarországon nem)

- adhatnak vért (az EU országok elsöprő többségében nem a HPV veszélye miatt)

- a nemváltás mind orvosi, mind bürokratikus szinten engedélyezett, szóval még az igazolványból se derül ki ha valaki egy átoperált férfi (na, ez még Hollandiában is tilos)

- és természetesen szolgálhatnak fegyveres testületekben is (amiből volt is probléma, mert a kiskatonák egy jórésze prostitúcióval egészíti ki a zsoldját)

2014. máj. 27. 17:54
 49/51 anonim ***** válasza:
Elárulná valaki, miért jobb a gyűlölködés, mások diszkriminálása, mint az, hogy mindenki egyenlő?
2014. máj. 27. 18:08
 50/51 anonim ***** válasza:
100%

"Oroszországtól sok mindenben példát vehetünk. Nem tudom, kik ott a "szélsőségesek". Nem igazán az a szélsőséges, akinél nem sikerült a liberális agymosás.."

Példát?

Oroszországban konkrétan lecsukják az embert, ha fel meri emelni a hangját a hatalom ellen. Ez példaértékű?

Voltak tüntetések Putyin ellen, szétverték őket, majd akit lehetett, vittek a börtönbe. Voltak tüntetések a Krím-félszigeti bevonulás ellen, akit elkaptak, azt dugták a dutyiba. Ez hol példaértékű?

Nem érdekel, hogy a sok Oroszország-hívő leszavaz, de azért ne állítsuk már be Oroszországot a mintaerkölcsű államnak.....

Kérdező honnan veszed azt, hogy ezek Oroszországban mind engedélyezettek? Ilyenről még nem is hallottam. Ha ez mind igaz lenne, nem kérnének az orosz melegek menedékjogot pl Németországba.

2014. máj. 30. 07:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!