Jobbikosok! Támogatnátok, hogy Magyarországon is ugyanolyan törvények vonatkozzanak a homoszexuálisokra, mint Oroszországban?
Tessék, íme egy Jobbikos vicc: (#5 és #6 hozzászólás)
"Miért végeztetnéd ki a melegeket?"
"Mert melegek."
SOHA NE IRÁNYÍTSA AZ ORSZÁGOT EZ A PÁRT!!!!!!.!!!!!!!.!!!!
Szerintem a homoszexualitás nem betegség, főként azért, mert a természetben megtalálható az állatok között... (ha nem hiszed, keress rá Google-on). Már pedig ha a természetben előfordul, akkor az természetes. De persze a homoszexuális állatok nem vállalnak gyereket és nem alkotnak családot. A nemzet megmaradása érdekében ezért családnak csak két ellenkező nemű partner és saját gyerekeik tekinthető.
Én jobbikosként úgy látom, sok gyűlölködő szélsőjobbos emberke van köztünk, de a NORMÁLISOK többen vannak. Ugyanis egy Jobbik-szimpatizáns tudhatná, a Jobbik NEM szélsőjobb, hanem nemzeti radikális. A kettő nem ugyanaz. A szélsőjobb a MAGYAR HAJNAL. A Kurucinfót nem tartom szerencsésnek, a párt csak azért támogatja, mert hiánytalanul lehozzák a sajtótájékoztatókat (szemben a degenerált fideszes és balos médiumokkal szemben), én sokkal jobbbnak tartom az Alfahírt meg a Hazai pályát, ill. az N1 TV-t.
Egyébként (egy előző kommenthez) a NÁCIk és Hitler egy új, pogány germán egyházat akartak létrehozni, Hitler KERESZTÉNY-ellenes volt.
"Én jobbikosként úgy látom, sok gyűlölködő szélsőjobbos emberke van köztünk, de a NORMÁLISOK többen vannak. "
És akkor szavazzuk meg veletek együtt a véresszájúakat is. Elmész te a p...ba
Sokkal súlyosabb büntetések kellenének. Lehet és valószínű hogy a homoszexualitás egy betegség, de ez nem ment fel egy homoszexuálist sem. Mindenki maga választja meg hogy kivel tart fenn szexuális kapcsolatot.
A homoszexualitásnak semmi köze a természethez. Valójában az az ember aki homoszexuálisnak vallja magát nem homoszexuális csupán egy alávaló, beteg elméjű, aljas ember, aki maga választotta az aberráltságát. Kérdem én egy b*zi nem rendelkezik spermával, pénisszel? Ha a természet kialakította volna a homoszexualitást akkor nyilván nem hagyja benn feleslegesen a férfi nemi szervet vagy az örökítőanyagot. Az ilyesfajta alávaló vágy csak az ő beteg elméjükben létezik, és ennek gyakorlásáért felelősségre vonhatók.
Az állatvilágban nem figyeltek meg semmiféle b*zi kapcsolatot. Az erről szóló könyvet nem meglepő módon egy aberrált adta ki. Nem hiteles.
De még ha el is fogadjuk akkor is csak azt bizonyítja amit a börtönökben megfigyelhető homoszexualitás bizonyít. A szexualitást a hatalomról, dominanciáról szól, és ilyesfajta hatalmat csak egy férfi gyakorolhat és kizárólag a nők felett.
A Jobbik nem lát az orrától az a baj. Nem a családot, a kereszténységet kellene támogatni mert a férfiak már eleget szenvedtek ezek miatt. Ideje hogy elismerjük a férfi poligámia létjogosultságát. Ha a nők élhetnek szexuálisan szabad életet akkor a férfiak miért nem?
A biszexualitás jól bizonyítja hogy az egész csak választás kérdése. Egy biszexuális férfi milyen alapon létesít szexuális kapcsolatot egy férfivel? Ha fogalma lenne a férfi-női szerepekről, nem hozná magát vagy egy másik férfit alávaló helyzetbe.
Nincs egyenlőség a nemek között, a beteg gender ideológia pont a valóságot tagadja. Ez nem nevelés kérdése. Ha holnap elpusztulna a civilizáció a férfi-női szerepek ugyanígy alakulnának ki. Az utóbbi 100 évben minden a fehér heteroszexuális férfi ellen irányult ezt kéne már végre felfogni. Nem a homoszexuális házasság ellen kell kampányolni hanem önmagában a homoszexualitással szemben.
Kedves 12, azaz t i z e n k e t t ő %-os!
Neked miért fáj ennyire, hogy Józsi Bugacról esténként hova dugja?
Egyébként a pingvinek egy életre választanak párt, és nem PÁROKAT, úgy tűnik nálad kulturáltabbak ilyen téren.
Ezek ostoba bulvárhírek nincs komoly tudományos értékük. Homoszexuális ember nem létezik csak alávaló, aljas ember. Persze vegyünk fel az állatok által gyakorolt viselkedési formákat kezdve a gyerekgyilkosságtól. Milyen jó lesz nem?
Mint már mondtam a homoszexualitás csak akkor lenne természetes ha lenne olyan férfi akinek pénisze van de nincs spermája, és olyan férfi akinek nincs nemi szerve csak a sz*ros s*ggét használja p*ncinak. De láthatóan ilyen nincs és a magukat homoszexuálisnak vallók is képesek lennének közösülni egy nővel.
Oda lyukadunk ki megint hogy a homoszexualitás az emberiesség legalja. Keressetek tanulmányokat mert a homoszexualitás nem olyan amilyennek elképzelitek. Beteg állatias, kezdve az anális öklözéstől a további aberráltságokig. És azt se érdemes már tagadni hogy a legtöbb pedofil bűncselekményt homoszexuálisok követik el.
" nem hiába vagy 12%-on, aberráltságod szépen kiütközik"
Ezúttal legalább le tudtad írni két "r"-rel. Fejlődsz te.... XD
12%-os azt hiszem nagyobb buza mint én :D csak én felvállalom és boldog vagyok. Ő meg itt fröcsög mindenféle hülyeséget. :)
Amúgy az itteni hozzászólások alapján remélem is, hogy a jobbik kerül hatalomra. Ha így gondolkodnak az emberek akkor meg is érdemlik a jobbikot. Tegyék tönkre, emésszék el az országot, ilyen emberekre nincs is szükség. Aki normális úgy már elment az országból, vagy tervezi, hogy elmegy. Az ilyenek meg maradjanak csináljanak egy Észak-Korea szintű diktatúrát és irtsák ki saját magukat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!