Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Jobbikosok! Támogatnátok,...

Jobbikosok! Támogatnátok, hogy Magyarországon is ugyanolyan törvények vonatkozzanak a homoszexuálisokra, mint Oroszországban?

Figyelt kérdés

2014. máj. 21. 20:49
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:

Tessék, íme egy Jobbikos vicc: (#5 és #6 hozzászólás)

"Miért végeztetnéd ki a melegeket?"

"Mert melegek."

SOHA NE IRÁNYÍTSA AZ ORSZÁGOT EZ A PÁRT!!!!!!.!!!!!!!.!!!!

2014. máj. 22. 07:07
 32/51 anonim ***** válasza:

Szerintem a homoszexualitás nem betegség, főként azért, mert a természetben megtalálható az állatok között... (ha nem hiszed, keress rá Google-on). Már pedig ha a természetben előfordul, akkor az természetes. De persze a homoszexuális állatok nem vállalnak gyereket és nem alkotnak családot. A nemzet megmaradása érdekében ezért családnak csak két ellenkező nemű partner és saját gyerekeik tekinthető.

Én jobbikosként úgy látom, sok gyűlölködő szélsőjobbos emberke van köztünk, de a NORMÁLISOK többen vannak. Ugyanis egy Jobbik-szimpatizáns tudhatná, a Jobbik NEM szélsőjobb, hanem nemzeti radikális. A kettő nem ugyanaz. A szélsőjobb a MAGYAR HAJNAL. A Kurucinfót nem tartom szerencsésnek, a párt csak azért támogatja, mert hiánytalanul lehozzák a sajtótájékoztatókat (szemben a degenerált fideszes és balos médiumokkal szemben), én sokkal jobbbnak tartom az Alfahírt meg a Hazai pályát, ill. az N1 TV-t.

Egyébként (egy előző kommenthez) a NÁCIk és Hitler egy új, pogány germán egyházat akartak létrehozni, Hitler KERESZTÉNY-ellenes volt.

2014. máj. 22. 07:24
 33/51 anonim ***** válasza:
42%

"Én jobbikosként úgy látom, sok gyűlölködő szélsőjobbos emberke van köztünk, de a NORMÁLISOK többen vannak. "

És akkor szavazzuk meg veletek együtt a véresszájúakat is. Elmész te a p...ba

2014. máj. 22. 07:46
 34/51 anonim ***** válasza:
7%

Sokkal súlyosabb büntetések kellenének. Lehet és valószínű hogy a homoszexualitás egy betegség, de ez nem ment fel egy homoszexuálist sem. Mindenki maga választja meg hogy kivel tart fenn szexuális kapcsolatot.

A homoszexualitásnak semmi köze a természethez. Valójában az az ember aki homoszexuálisnak vallja magát nem homoszexuális csupán egy alávaló, beteg elméjű, aljas ember, aki maga választotta az aberráltságát. Kérdem én egy b*zi nem rendelkezik spermával, pénisszel? Ha a természet kialakította volna a homoszexualitást akkor nyilván nem hagyja benn feleslegesen a férfi nemi szervet vagy az örökítőanyagot. Az ilyesfajta alávaló vágy csak az ő beteg elméjükben létezik, és ennek gyakorlásáért felelősségre vonhatók.

Az állatvilágban nem figyeltek meg semmiféle b*zi kapcsolatot. Az erről szóló könyvet nem meglepő módon egy aberrált adta ki. Nem hiteles.

De még ha el is fogadjuk akkor is csak azt bizonyítja amit a börtönökben megfigyelhető homoszexualitás bizonyít. A szexualitást a hatalomról, dominanciáról szól, és ilyesfajta hatalmat csak egy férfi gyakorolhat és kizárólag a nők felett.

A Jobbik nem lát az orrától az a baj. Nem a családot, a kereszténységet kellene támogatni mert a férfiak már eleget szenvedtek ezek miatt. Ideje hogy elismerjük a férfi poligámia létjogosultságát. Ha a nők élhetnek szexuálisan szabad életet akkor a férfiak miért nem?

A biszexualitás jól bizonyítja hogy az egész csak választás kérdése. Egy biszexuális férfi milyen alapon létesít szexuális kapcsolatot egy férfivel? Ha fogalma lenne a férfi-női szerepekről, nem hozná magát vagy egy másik férfit alávaló helyzetbe.

Nincs egyenlőség a nemek között, a beteg gender ideológia pont a valóságot tagadja. Ez nem nevelés kérdése. Ha holnap elpusztulna a civilizáció a férfi-női szerepek ugyanígy alakulnának ki. Az utóbbi 100 évben minden a fehér heteroszexuális férfi ellen irányult ezt kéne már végre felfogni. Nem a homoszexuális házasság ellen kell kampányolni hanem önmagában a homoszexualitással szemben.

2014. máj. 22. 09:55
 35/51 anonim ***** válasza:
96%
nem hiába vagy 12%-on, aberráltságod szépen kiütközik
2014. máj. 22. 10:18
 36/51 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 12, azaz t i z e n k e t t ő %-os!

Neked miért fáj ennyire, hogy Józsi Bugacról esténként hova dugja?

Egyébként a pingvinek egy életre választanak párt, és nem PÁROKAT, úgy tűnik nálad kulturáltabbak ilyen téren.

[link]

2014. máj. 22. 10:39
 37/51 anonim ***** válasza:
0%

Ezek ostoba bulvárhírek nincs komoly tudományos értékük. Homoszexuális ember nem létezik csak alávaló, aljas ember. Persze vegyünk fel az állatok által gyakorolt viselkedési formákat kezdve a gyerekgyilkosságtól. Milyen jó lesz nem?

Mint már mondtam a homoszexualitás csak akkor lenne természetes ha lenne olyan férfi akinek pénisze van de nincs spermája, és olyan férfi akinek nincs nemi szerve csak a sz*ros s*ggét használja p*ncinak. De láthatóan ilyen nincs és a magukat homoszexuálisnak vallók is képesek lennének közösülni egy nővel.

Oda lyukadunk ki megint hogy a homoszexualitás az emberiesség legalja. Keressetek tanulmányokat mert a homoszexualitás nem olyan amilyennek elképzelitek. Beteg állatias, kezdve az anális öklözéstől a további aberráltságokig. És azt se érdemes már tagadni hogy a legtöbb pedofil bűncselekményt homoszexuálisok követik el.

2014. máj. 22. 11:05
 38/51 anonim ***** válasza:

" nem hiába vagy 12%-on, aberráltságod szépen kiütközik"

Ezúttal legalább le tudtad írni két "r"-rel. Fejlődsz te.... XD

2014. máj. 22. 11:12
 39/51 anonim ***** válasza:
88%
De miért olvasgatsz "anális öklözésről"? :D Feltűnően sok energiát fordíthattál ezeknek a tanulmányozására.
2014. máj. 22. 11:14
 40/51 anonim ***** válasza:
70%

12%-os azt hiszem nagyobb buza mint én :D csak én felvállalom és boldog vagyok. Ő meg itt fröcsög mindenféle hülyeséget. :)

Amúgy az itteni hozzászólások alapján remélem is, hogy a jobbik kerül hatalomra. Ha így gondolkodnak az emberek akkor meg is érdemlik a jobbikot. Tegyék tönkre, emésszék el az országot, ilyen emberekre nincs is szükség. Aki normális úgy már elment az országból, vagy tervezi, hogy elmegy. Az ilyenek meg maradjanak csináljanak egy Észak-Korea szintű diktatúrát és irtsák ki saját magukat.

2014. máj. 22. 11:26
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!