Jobbikosok! Támogatnátok, hogy Magyarországon is ugyanolyan törvények vonatkozzanak a homoszexuálisokra, mint Oroszországban?
"Én egyenlő jogokról beszéltem, házasodhatnak - nővel. " - Ez nem egyenjogúság, hanem diszkrimináció.
Plusz ezek szerint engedélyezed a leszbikusokat, csak a férfiak közti kapcsolat borzolja a kedélyeidet?
Sőt: szerinted ezek szerint nő nem mehet hozzá férfihoz? Vagy azt mondod, a nők nem emberek, hanem tulajdon, így nincsenek jogaik?
"Senki nem különbözteti meg őket ... De van egy egészséges viszolygás és ezt nehéz lesz kiirtani. De nincs is rá szükség."
Szóval hozzuk vissza a zsidótörvényeket és a deportálást? Felhívnám a figyelmet továbbá a mondataid önellentmondására, mert míg egyik pillanatban szerined "nincs megkülönböztetés" a következőben már azt mondod "van megkülönböztetés, és ez így helyes".
Eldöntenéd?
"csak gondolok a gyerekem jövőjére."
Továbbra is áll a kérdés: tarkón fogod lőni a saját gyerekedet is?
Vagy ha szerinted elég "viszolyogni", akkor megfelelőnek tartod az egész életen át tartó lelki terrort?
"Menjenek a melegek [pszichiáterhezˇ]"
És már miért? A homozsexualitás nem pszichológiai kérdés, nem lehet kikezelni belőle senkit. A rasszizmusból, az oktalan gyűlölködésből viszont igen. Tehát definició szerint TE, és a többi jobbikos a beteg.
------------
"Ki tudok szaladni a világból mikor 2 ember pl villamoson nyálasan cuppogósan csókolózik, majdnem egymásra mászik"
Esetleg hozzuk vissza hogy börtön/kivégzés jár annak amelyik nőnek kilátszik a bokája?
Esetleg vegyük át a muszlim törvényeket, ahol égő házba visszazavartak elevenen elégni diákokat mert nem volt rajtuk a fátyol?
Bocs, vhogy kimaradtál:
1) Az a közöd a tarkónlövőkhöz, hogy ők is jobbikosok. Épp annyira képviselik a jobbikot - sőt, mivel ők hozzád képest többen vannak így méginkább - mint te.
Ha nem tetszik a jobbik megítélése, akkor nem a nem-jobbikosokkal, hanem az elvtársaiddal kell beszélned.
2) De, csakis fertőzés okozhat betegséget.
De ettől eltekintve korántsem látom mi "nemkívánatos" a homoszexualitásban. Mi a problémád vele?
A társadalom meg dönthet akárhogy, a döntést meg kell indokolnia. A homoszexualitás kriminalizálására nincs elfogadható alap. Mert ugye a náci németország meg a Végső Megoldást fogadta el, oszt mégse hagytuk rájuk, mert nem elfogadható az ilyen magatartás.
3) Amikor azt mondod "lőjük tarkón őket", "ne csinálhassák törvényesen" és hasonlók, az bizony elnyomás. Akkor vonatkoznak rájuk azonos törvények, ha élhetnek a Boldogsághoz Való Jogukkal, ami egyébként Alapvető Emberi Jog. Ezt pedig úgy tudják megtenni, ha házasodhatnak, ha örökbefogadhatnak, ha nyilvánosan csókolózhatnak stb. - épp úgy ahogy a heterók.
Senki nem mondta hogy pozitívan diszkriminálj, ellenben amit te és a többi jobbikos csinál az negatív diszkrimináció.
PS: senki nem bújhat ágyba a nagymamájával (törvnyi jogállás azt vérferőzésnek hívja). De tudod mit? Többé meg ne halljam hogy elbüszkélkedsz hogy "ez itten az én gyerekem", mert az pozitív diszkrimináció a heterók számára. Nehogy meglássam hogy megfogod a barátnőd kezét, mert az pozitív diszkrimináció a heterók számára. És így tovább. Vagy ne húzd fel az orrod ha a melegek csinálják ugyanezt.
4) Igen, a jobbiknak meghírdetett politikája az "írjuk össze a zsidókat", "mindenki lelőhesse a cigányokat akik mind bűnözők", és a "legyen államvallás a kereszténység" (ez utóbbit személyesen a párt vezetője mondta, kamera előtt, még a Pázmányon tartott propagandaeseményen 2009-2010-ben).
Tudod mi bajom a kereszténységgel? Hogy elavult, hazug és erkölcstelen. Valamint családellenes, ellenkezik minden alapvető civilizációs értékrenddel. Plusz ugye a dolog sértené a lelkiismereti szabadságot is. De tudod mit? Mint nemkeresztényt, elsőnek téged égetünk el máglyán azért mert nem vagy keresztény.
5) A jobbik azt hírdeti amit elmondtam, és még csak nem is titkolja. Sajnálatos módon sehova nem lehet fordulni pártok betiltását kérvényezve, mert pl. a KDNP-t és a FIDESZ-t anno bizony feljelentettem. A válasz az volt "nem vagyunk illetékes". Minden fórumon. Azon is, ahova a FIDESZ, az LMP és az MSZP együtt irányított (Alkotmánybíróság).
A támogatottság önmagában nem jelent semmit, a náciknak is nagy volt a támogatottsága (akkor meg még nagyobb mikor bevezették hogy levágják annak a fejét aki nem rájuk szavaz).
6) Különös, hogy aki jobbikosként mond valami bizonyíthatóan elítélendőt, az hirtelen már nem is jobbikos, és mindenki összeesküdött a - nyilvánvalóan neonáci - pártod ellen. Ja, meg az ufo-k is konspirálnak az usa-val...
Jobbikos voltam és nem támogatnám; viszont a házasságot és az örökbefogadást én is ellenzem. Nem minden szélsőjobber homofób ám!
# 10:
Attól mert valaki SS egyenruhában, lovaglópálcával a kifényesített csizmáját csapkodva jár - kel otthon, nem feltétlenül homofób és rasszista...
# 14:
De. Genetikai, vagy mentális betegség, attól függően, hogy mikor alakult ki. Ettől függetlenül semmi bajom nincs a melegekkel és jól elbeszélgetek velük, ha úgy hozza a sors.
A propagandát pedig tövig benyelted. Nem minden igaz ám azzal kapcsolatban, amit a II. világháborúval kapcsolatban meséltek...
Ráadásul a vicc, hogy engem is nyomtak el még régebben az miatt, mert nyíltan felvállaltam, hogy Jobbik szimpatizáns vagyok. Még régebben meg azért, mert falusi paraszt, vagy városi gyüttment vagyok. Mégis túléltem...
# 17:
Én addig támogatom a keresztény államvallássá nyilvánítását, amíg nem kényszerítik azt senkire sem. Ha ezzel a feltétellel meglépik, akkor ám legyen. De én nem szeretnék keresztény lenni.
# 19:
Negatívan befolyásolja az egy gyerek fejlődését, ha nincs előtte mindkét szerep, anya és apa. Vagy talán azt akarod, hogy szociálisan retardáltakat neveljünk?
# 22:
Hagyd el ezt a demagógiát. Senkit nem fognak deportálni... és tömény intolerancia mindaz, amit írsz. Nem vagy hajlandó elfogadni azt, hogy bizonyos emberek, bizonyos dolgokról máshogy gondolkodnak. Egy jottányival sem vagy jobb a te általad démonizált Jobbikos ördögöktől...
# 23:
Tanulmányozd inkább egy kicsit a történelmet, mielőtt itt okoskodsz. Nem a vallásuk, vagy nemi identitásuk miatt mentek a melegek és a zsidók a börtönbe, vagy lágerbe... Teljesen más volt az indíték. De nem fogom itt ecsetelni, mert felesleges...
Nem létezik boldogsághoz való jog. Ha létezne, akkor nem kéne emberek millióinak rabszolgaként dolgoznia nap mint nap éhbérért. Te nagyon el vagy tájolva...
Nincs olyan politikája a Jobbiknak, hogy írjuk össze a zsidókat (látod? Megint demagógia!); annyi volt, hogy mindenki tájékoztassa a közvéleményt arról, hogy kinek, milyen kettős állampolgársága van. Ez engem is érdekelne egyébként, függetlenül attól, hogy ki orosz, amerikai, vagy izraeli...
A cigányokat pedig senki nem akarja lelőni...
Fényévekre vannak a Jobbikosok a "Náciktól" (ami bizony egy pejoratív szó és diszkriminatív egy bizonyos politikai irányzatot követő emberekkel szemben...)
Te ugyanolyan buta vagy, mint az általad elítélt és támadott jobbikosok, csak más előjellel. :(
24/24
Ha Vona Gábor a facebookjára elég gyakran a kuruc.info-ról linkel, aminek külön "zsidóbűnözés" és "cigánybűnözés" rovatai vannak, ahol egy enyhén szélsőséges hangvételű cikk alatt moderálatlanul olvasható, hogy kiirtanák a kommentelők a fél világot, ha az nem fehér, hetero és keresztény, mellesleg jobbikos politikai hirdetésekkel van telepakolva az oldal, akkor mondd meg kérlek, hogy hogyan ne hasonlítsa az ember a pártot az NSDAP-hez? Vona miért nem határolódik el az ilyenektől?
Sokak szemében a kuruc.info gyűlöletet kelt. Érvelhetsz ez ellen, hogy "kimondják az igazságot", stb., de ettől még nem fogok mást gondolni az oldalról, főleg azután, amit ott olvastam cikkekben és hozzászólásokban.
"Van olyan, hogy valakit a betegsége miatt büntetni, elítélni kell?"
Van. Ha az illető homérosz.
"Tájékoztatásul pedig közöljük, hogy a homoszexualitás nem betegség, ugyanis nem fertőzés okozza."
Te nagyon értelmes vagy. Szerinted az a betegség, amit fertőzés okoz? Akkor mi a depresszió? Mi az allergia?
Ezeket sem fertőzés okozza.
És ilyen emberek akarják megmondani, hogy tök normális, amikor két férfi egymás seggét töcsköli, megáll az ész...
Haha, még hogy a Jobbik olyan, mint az NSDAP, ez jó. :)
Ha valóban olyanok lennének, már a 2010-es választást ők vitték volna...
"Szánalmas vagy, hogy mások boldogsága ennyire zavar."
Szánalmas? Az nem szánalmas mikor két kan seggbe teszi, majd lecumizza egymást? Aztán mikor utána az utcán megkérdi valakitől, hogy mennyi az idő, olyan nyál fröcsög a szájából ami a másik kakijából származó baktériumokkal van tele. Ez nem szánalmas?
Ez a jövő! Ezt kell szeretni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!