Jobbikosok! Támogatnátok, hogy Magyarországon is ugyanolyan törvények vonatkozzanak a homoszexuálisokra, mint Oroszországban?
"És ha netán tévedtek, ami benne van a pakliban, akkor tévedésből lövitek tarkón is őket? Utána akkor megbánjátok vagy mi?"
Tarkón lövésről te beszélsz, én szerintem világosan fogalmaztam.
"Jobbik szimpatizáns, az nem azt jelenti, hogy SS egyenruhában, lovaglópálcával a kifényesített csizmáját csapkodva jár - kel otthon. "
Elég nehéz ilyen ruhát szerezni, meg drága is
Akkor szólj kedves jobbikos társaidnak, l. #10, #7, #4.
Tájékoztatásul pedig közöljük, hogy a homoszexualitás nem betegség, ugyanis nem fertőzés okozza.
Tájékoztatásul azt is közöljük, hogy bárkit olyan tulajdonsága miatt megkülönböztetni amivel nem árt senkinek, az komoly elnyomásérzést okoz, ami stresszel és teljesítményromlással jár (szélsőséges esetekben lázongásal, öngyilkossági hullámmal stb.), így igenis jelentősen megterhelő minden ilyesmi a társadalomra.
Tájékoztatásul közöljük továbbá, hogy aggaszt minket a Jobbik meghírdetett politikájának egyértelmű párhuzama az SS hitvallásával (zsidóüldözés, cigányüldözés, kereszténység mint államvallás, melegek üldözése, emberi jogok semmibevétele stb.). Szóval mi többiek komolyan úgy látjuk, hogy de, a t. jobbikosok otthon SS-egyenruhában masíroznak. Nem tetszik? Mutassátok meg hogy tévedünk. Az, hogy folyamatosan tarkónlövéssel fenyegettek mindnekit aki nem ért egyet veletek, ez nem igazán ébreszt szimpátiát hogy finom legyek.
"#14
Akkor szólj kedves jobbikos társaidnak, l. #10, #7, #4."
Mi közöm hozzájuk?
"Tájékoztatásul pedig közöljük, hogy a homoszexualitás nem betegség, ugyanis nem fertőzés okozza."
Nem csak fertőzés okoz betegségeket. Még rengeteg oka lehet. Lehet nem is betegség, csak egy nemkívánatos viselkedési forma. A társadalom dönti el, elfogadja - e vagy sem. Bárki kezdeményezhet népszavazást pl. a melegházasságról - nosza.
"Tájékoztatásul azt is közöljük, hogy bárkit olyan tulajdonsága miatt megkülönböztetni amivel nem árt senkinek, az komoly elnyomásérzést okoz, ami stresszel és teljesítményromlással jár (szélsőséges esetekben lázongásal, öngyilkossági hullámmal stb.), így igenis jelentősen megterhelő minden ilyesmi a társadalomra."
Senki nem kívánja őket elnyomni, erről soha nem volt szó. Ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, mint a heterókra. Ennyi és nem több. Nincs szükség a pozitív diszkriminációjukra. Minket meg ők stresszelnek és egyelőre mi vagyunk többen. Otthon bárki ágyba bújhat a nagymamájával, WC keféjével, mi közünk hozzá?
"Tájékoztatásul közöljük továbbá, hogy aggaszt minket a Jobbik meghírdetett politikájának egyértelmű párhuzama az SS hitvallásával (zsidóüldözés, cigányüldözés, kereszténység mint államvallás, melegek üldözése, emberi jogok semmibevétele stb.)."
Ez lenne a Jobbik meghirdetett politikája? Meglepetve hallom. Bár a keresztény államvallást (nem hívőként) támogatom. Mi vele a gond?
"Szóval mi többiek komolyan úgy látjuk, hogy de, a t. jobbikosok otthon SS-egyenruhában masíroznak. Nem tetszik? Mutassátok meg hogy tévedünk."
A Jobbik ha a fentieket hirdetné, hamar betiltanák, nem teszik, mert nem erről van szó. Közel 1 milliós a támogatottsága. Törvényesen bejegyzett parlamenti párt, amelyre bárkinek joga van szavazni. Ha gondod van vele és meg akarod szüntetni a tevékenységét azt neked kell kezdeményezni - és a bizonyítékokkal előállni.
"Az, hogy folyamatosan tarkónlövéssel fenyegettek mindnekit aki nem ért egyet veletek, ez nem igazán ébreszt szimpátiát hogy finom legyek."
Aki itt írogat az nem a Jobbik hivatalos szóvivője, lehet ad absurdum provokátor is az ellen oldalról - de ezt csak mint lehetőséget említem.
"Senki nem kívánja őket elnyomni, erről soha nem volt szó. Ugyanazok a törvények vonatkoznak rájuk, mint a heterókra."
De ez nem igaz. Házasodás, örökbe fogadás?
Érzelmileg nagyon szegény lehet az az ember aki úgy gondolja csak úgy, mert ő úgy gondolja, megkülönböztethet másokat, diszkriminálhat.
Aki meg úgy gyűlölködik a melegekre, mint az itt kommentelők, saját magukkal nincsenek kibékülve. Tessék elmenni pszichiáterhez, mert ha más boldogsága neked fáj és agyonlövetnéd, bizony beteg vagy.
"De ez nem igaz. Házasodás, örökbe fogadás?"
Házasodhatnak. Én egyenlő jogokról beszéltem, házasodhatnak - nővel. Egyedül vagy nővel együtt élve örökbe is fogadhatnak. A társadalom előír feltételeket a házasulandók számára. Én sem vehetek el még egy nőt a feleségem mellé, nem vehetném el a húgomat vagy az anyámat. De ismétlem, ha nem tetszik kezdeményezz népszavazást, csak nehogy az legyen a vége mint Horvátországban.
"Érzelmileg nagyon szegény lehet az az ember aki úgy gondolja csak úgy, mert ő úgy gondolja, megkülönböztethet másokat, diszkriminálhat."
Senki nem különbözteti meg őket, rengeteg meleg művész volt, Antal Imre, Gobbi Hilda és sokan mások, egy ország imádta őket. De van egy egészséges viszolygás és ezt nehéz lesz kiirtani. De nincs is rá szükség.
"Aki meg úgy gyűlölködik a melegekre, mint az itt kommentelők, saját magukkal nincsenek kibékülve."
Ki vagyok békülve, csak gondolok a gyerekem jövőjére. Gyorsan válaszolok az ilyenkor jövő reakcióra: Ha melegen jön haza egy napon, és semmiképpen nem lehet elkerülni ezt az állapotot akkor elfogadom úgy, de ez mit sem változtat azon, hogy betegségnek tartom a homoszexualitást.
"Tessék elmenni pszichiáterhez, mert ha más boldogsága neked fáj és agyonlövetnéd, bizony beteg vagy."
Menjenek a melegek, én megvagyok, csak mint említettem, van kiért aggódni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!