Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » A magamnál hordott kés pengéje...

A magamnál hordott kés pengéje csak és kizárólag 8cm hosszú lehet? Bőv. Lent.

Figyelt kérdés

Tehát egy taktikai kés ami rugóval nem rendelkezik és ennek a pengéje hosszabb mint 8cm igazoltatáskor elvehetik? Plusz hosszon csak 0.5-1.0cm eltérést értek nem jópár többlet cm-et.

Egy ilyen példára gondolok

[link]

2014. máj. 7. 13:24
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Jól van srácok nyugalom!

No hát a törvény az törvény, nekem meg nem hiányzik hogy több 10ezerre megbüntessenek egy kis bicskáért. De találtam is 8cm-eset ami még tetszik is.

Arra írtam a 8cm-es marhaságot, hogy miért lenne szívszúrás? Más pontok is vannak ahol életveszélyessé válik egy seb. De valóban ne adjunk itt tippeket ilyenekre.

Nem tudom milyen bicska lenne az a bolti, biztos klassz az is csak én most egy ilyen taktikai darabot néztem ki. Mert üveget törni hevedert vágni meg sört nyitni is lehet vele ha úgy adódik hogy szükség lesz rá.

2014. máj. 8. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!