Hosszú ideje kiégtem az érzéseim és kizárólag negatívakat látok nem segített még az EFT sem pedig régen működött, agykontrollra elmenjek egyáltalán?
Szervusz!
Nekem is voltak hasonló érzéseim régebben. Akkor nemis tudom hogyan, de hozzám került az Újszövetség. Elolvastam a 3 evangéliumot csak és megváltozott minden. Azelőtt mondták páran, hogy "megtaláltam Jézust" bla-bla, nemértettem és hülyeségnek is tartottam. Ám most már értem miről beszéltek nekem akkor.
Olvass bele, és magad majd rájössz dolgokta. Mástól úgysem kapsz kielégítő tanácsot, sem kurzudoktól. Magad kell, hogy megtapasztald azt a határtalan szeretetet, ami itt van köztünk, csak sajnos hajlamosabbak vagyunk mutatni "durvább" arcunkat a Világnak.
Szia Kérdező!
Nem olyan rossz a helyzet,mint ahogy gondolod.:)
Ez egyfajta kiüresedés,mint egy üres lap amibe ezután írnak.
Fogadd el,és ne utasítsd el,szabad ilyennek lenned.
Nem kell a megszokotthoz ragaszkodni,majd az élet hozza magával a helyzeteket,és az érzéseket is.
Nem kell elébe menni a dolgoknak,azt viszont jónak érzem amit az 1-es válaszolt.Lehet az a kulcs!:)
Vagy még az,hogy ne magadnak élj csupán,ne magaddal foglalkozz,hanem nyiss mások felé,lásd meg hol tudnád hasznossá tenni magadat.
Segíts a családban,vagy lásd meg mások terhét,ha tudsz segíts,és majd visszasugárzik az életérzés.:)
"ha ideges vagyok nem tudok idegeskedni a problémán,"
Akkor ne idegeskedj!
De ha már azt érzed,hogy ideges vagy,akkor az már érzelem.
Nem így gondolod??
És ha nem tudsz idegeskedni,azt is érzed nem??
"tudjam érezni a jót is meg a rosszat is.én akarok szenvedni mert az élet része.
ha szenvedni akarsz akkor szenvedd el ami MOST van.
Mert MOST ez az elszenvedni való.
Ha nem fogadod el ami éppen MOST van,akkor az életet utasítod el,és illúziót kergetsz.
Az élet itt,és most van.
Nem tegnap,és nem holnap.
Mert a tegnap már elmúlt,és volt ahogy volt,tettük ahogy tudtuk,de már nem jön vissza.Azt hiába várod.
A holnap pedig még nincs itt,azzal nincs dolgunk,mindig csak az adott pillanat van.
Kérdezd meg magadtól,MOST mi bajom??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!