Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ha nem azon a címen lakok...

Ha nem azon a címen lakok ahová be vagyok jelentkezve, milyen szabálysértést követek el?

Figyelt kérdés
Illetve az ha olyan helyre vagyok állandóra bejelentkezve ahol nem is lakok?Az tényleg okirat hamisítás?
2014. ápr. 21. 16:15
 1/5 anonim ***** válasza:
49%

igen, hivatalosan okirat hamisításnak számít

3 nap alatt kell rendezni, ha változik az állandó lakcímed vagy a tartózkodási helyed

2014. ápr. 21. 16:22
 2/5 A kérdező kommentje:
És mi van olyankor,ha az élettársam akinél lakok az önkormányzati lakásban nem akarja,hogy bejelentkezzek.Ezért kell állandóra nagymamámhoz bejelentkeznem.Ki tudná és mivel bebizonyítani,hogy ténylegesen nem ott lakok?
2014. ápr. 21. 16:34
 3/5 anonim ***** válasza:
33%

első , akkor a fél ország bajban lenne!

rengeteget éltem albérlet, munkahelyeimen mindig az éppen aktuális címem adtam meg, de a tartózkodási és lakcímem, ami a lakcímkártyán volt, sose az volt.

és még sem volt semmi!

2014. ápr. 21. 16:35
 4/5 anonim ***** válasza:
18%
Semmilyet.
2014. ápr. 21. 16:47
 5/5 anonim ***** válasza:
71%

azért írtam ,hogy hivatalosan

a törvény előírja, attól ,hogy az ország 80%-a nem oda van bejelentve, ahol életvitelszerűen tartózkodik, még ez a törvény

ezt kérdezte a kérdező, erre válaszoltam, nem arra, hogy mi a szokás

2014. ápr. 21. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!