Ha nem azon a címen lakok ahová be vagyok jelentkezve, milyen szabálysértést követek el?
Figyelt kérdés
Illetve az ha olyan helyre vagyok állandóra bejelentkezve ahol nem is lakok?Az tényleg okirat hamisítás?2014. ápr. 21. 16:15
1/5 anonim válasza:
igen, hivatalosan okirat hamisításnak számít
3 nap alatt kell rendezni, ha változik az állandó lakcímed vagy a tartózkodási helyed
2/5 A kérdező kommentje:
És mi van olyankor,ha az élettársam akinél lakok az önkormányzati lakásban nem akarja,hogy bejelentkezzek.Ezért kell állandóra nagymamámhoz bejelentkeznem.Ki tudná és mivel bebizonyítani,hogy ténylegesen nem ott lakok?
2014. ápr. 21. 16:34
3/5 anonim válasza:
első , akkor a fél ország bajban lenne!
rengeteget éltem albérlet, munkahelyeimen mindig az éppen aktuális címem adtam meg, de a tartózkodási és lakcímem, ami a lakcímkártyán volt, sose az volt.
és még sem volt semmi!
5/5 anonim válasza:
azért írtam ,hogy hivatalosan
a törvény előírja, attól ,hogy az ország 80%-a nem oda van bejelentve, ahol életvitelszerűen tartózkodik, még ez a törvény
ezt kérdezte a kérdező, erre válaszoltam, nem arra, hogy mi a szokás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!