Ha egy tanár bizonyíthatóan meghamisítja egy zárthelyi eredményét, akkor követ el valamilyen bűncselekményt, szabálysértést?
Hogy hogy "elkavarta"?
Nem tudod még egyszer megírni?
Ez nehéz ügy.
Én megbeszélném a tanárral, hogy te megírtad és ha véletlen elveszett, akkor adjon lehetőséget, hogy újra megírhasd.
Ez a biztonsági kamerás dolog szerintem nagyon bizonytalan, többet veszíthetsz, mint nyerhetsz. Azt kellene bizonyítanod, hogy te beadtad a dolgozatot, a jelenlét még nem jelent semmit. Én nem indítanák eljárást a tanár ellen.
Megírtam, leadtam, mint mindenki más. Az eredménylistán az enyém már nem szerepel. Megkeresésre nem válaszol, az egyest már beírta, mivel "nem írtam meg". Így buktam a tárgyat, egyébként nem buktam volna, mert tudtam az anyagot, jó ZH-t írtam.
Ha a biztonsági kamera nem opció, volt még ott sok ember, aki látott. Vannak tanúk, meg minden.
Természetesen lehetséges, hogy a dolog "megoldódik", de a kérdést azért írtam ki, hogy felkészülhessek a legrosszabbra, lévén, hogy jogban, törvényekben abszolút nem vagyok otthon. Tehát most konkrétan ez érdekelne, hogy ha mindenhol falakba ütközöm, akkor mit tehetek.
Én kűzdenék
A tanárnak oltári ciki, ha ez igaz
Hogy lehet elveszíteni valakinek a hivatalos dolgozatát
Ha máshogy nem megy, írj a Tanulmányi Osztálynak v.
a Dékáni Hivatalnak-
Akkor szerintem legalább 3 tanút kellene találnod, akik kiállnak melletted és igazolják, hogy te megfelelően leadtad a dolgozatot.
Nem hiszem, hogy ezt annyira figyelték a többiek és ha látták is, hogy leadod, vállalják az eljárást, aminek valószínű január végére, februárra lenne csak eredménye.
Én személyesen a tanárral beszélném meg a problémát és ha nem hajlandó együttműködni, akkor beletörődnék és hagynám :(
Azért ez hihetetlen
Ő kavarja el és még utána egyest akar adni
Az eszem megáll- Én mindenképp írnék a Dékáninak,
hogy mi volt, mert nyilván egy oktatónak inkább hinnének
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!