Ha egy tanár bizonyíthatóan meghamisítja egy zárthelyi eredményét, akkor követ el valamilyen bűncselekményt, szabálysértést?
Minél előbb írd meg a történetet és add be
Ezt az egészet nem hiszem el
A tanárnak mondtad, hogy te ott voltál és megírtad
(meg be is lett adva)- Akkor nem adhat egyest
Én már jártam így.
Bementem a dékánhoz fogadó órában, elmeséltem ( több tanúm is lett volna, illetve egy kamerából való felvétel, amin mutatja hogy jelen voltam a teremben a vizsga napján).
Egyből hívatta a tanárt (szerencsénkre ott volt értekezleten), én ott felajánlottam, hogy akár most megírok egy dolgozatot, vagy kérdezhet is bármit.
Kérdezett, ezután megkaptam az ötöst (kb 30 perc volt a rögtönzött szóbeli).
kb egy félévre rá megtalálta egy szekrény mögé beesve/ egy polcra teszi mindig, de valahogy becsúszott a háta mögé egy keskeny résen a hátsó illeszkedésnél/, és az is ötös volt.
Bevallom őszintén éreztem a kettőnk közötti feszültséget a következő félévben, mivel két részes- egymásra épülős tárgy volt, de amikor megtalálta elnézést kért újra(megmutatta, hogy mi történhetett), és nem volt utána gond, belátta a hibáját (addig kételkedett, de meg is mondta utána a szemembe, amikor elnézést kért).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!