Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Visszaélt a hatalmával a...

Visszaélt a hatalmával a családsegítős nő?

Figyelt kérdés
Szétmentem a párommal, és vitte a gyerekünket is. Ahová költözött egy kis faluba, csak 1 családsegítős volt. Én beszámoltam neki a nem megfelelő körülményekről, de ő mindig elsimított mindent. Bármit tett az anyuka neki minden jó volt. Nemrég másik családsegítős lett a faluba, aki a jelzésem nélkül 2hónap alatt elvette tőle a gyereket, és nálam helyezték el. Persze ez nem ilyen simán ment, védelembehelyezés, stb.. De az a kérdésem, hogy feljelenthetem az előző családsegítős nőt? Hogy fél évig nem tett semmit. Videóm is van a körülményekről, amiket elnézett, meg tanúm amikor azt mondja, nem fogja azt mondani, hogy itt nincs jó helyen a gyerekem. Ha feljelentem mire számíthatok? Azt akarom soha többé ne dolgozhasson ilyen beosztásban, és látni akarom a képét amikor elítélik.

2014. ápr. 18. 18:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

"mivel nem voltak hajlandóak változtatni védelembe helyezte a gyereket. Majd ezután elérkezett a gyerekelhelyezési per a bíróságon, ahol az apának ítélték oda."

Tessék itt van. Baj volt a környezettel, de mindenáron ott akarta tartani az új családsegítős is a gyermeket. Próbálkozott a védelembe vétellel. Nem ment, majd csak ezután akarja elvenni az anyától.

2014. ápr. 20. 12:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!