Jogos az, hogy a tulajdonos úgy gondolja, ki tehet bárkit a házból, ha nem értünk egyet vele?
NINCS 3masom, 2 db 4-esem van, így jön ki a (12x5 + 2x4) / 14 = 4,857 --> kerekítve 4,9-es átlag. Egyébként nem gondolja komolyan anyám a "kitevést" a házból, csak mikor nagyon ideges ránk, a gyerekeire, mert valamin felidegesedik, vagy felidegesítjük, akkor fenyegetőzik ezzel. Szerencsére nem olyan komoly a helyzet, mint ahogy azt ti (kommentelők) gondoljátok, csak azért kérdeztem meg, hogy tudnék-e neki ellentmondani, hogy nem tehet ki. De ezek szerint csak a kistesóimat nem teheti ki úgy amblokk...
Igen, sikerülni fog szerintem -- és anyám szerint is -- mindenképpen, mert kémia emelt már meg van (89%-os lett --> 139 pont), és nem hiszem, hogy a többi érettségi nehezebb lenne a kémiánál. Ja és van ÖSD B2 Mittelstufe Deutsch C típusú nyelvvizsgám is...
Két kérdés merült fel bennem...
1. Vigasztalást vársz tőlünk mert anyukád enyhén szólva is lebaszott.
vagy
2. Mezőzni akarsz az átlagoddal?
namost nem szemtelenkedni akarok csak:
egyetemista vagy, 4,9 es átlaggal stb stb kicsit se irod felvégóan, lehet hogy a fele se igaz de legyen. most ha egyetemre jársz 18 elmúltál ilyen nagyeszű vagy akkor most beszarsz attól mert muterod azt mondja kistesó(i)dnak hogy ki lesz(tek) rakva??
legylél már kicsit éretebb. vagy ha 4 est kapsz egy hét szobafogság?
lehet kicsit elkanyarodtam de meg kellett írnom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!