Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Most készülünk autót venni, a...

Most készülünk autót venni, a párom lesz a tulajdonos, lehetek én az üzembentartó, ha igen hogyan?

Figyelt kérdés
Van ennek külön költsége?
2014. jan. 3. 08:04
 1/9 anonim ***** válasza:
Lehetséges, mert a kocsik anyámé, de apám az üzembentartó. Nem tudok külön költségről, de attól még lehet.
2014. jan. 3. 08:35
 2/9 anonim ***** válasza:
Mért ne lehetnél? Úgy hogy bejegyeztetitek a forgalmiba. Csak nem értem minek. Ilyen szarakodás papírozás nélkül is ugyanúgy használhatod.
2014. jan. 3. 08:46
 3/9 A kérdező kommentje:
Ahhoz hogy normális választ tudj adni ,ahhoz nem is kell értened, hogy minek.
2014. jan. 3. 09:08
 4/9 A kérdező kommentje:

A kérdés még mindig az hogy hogyan? Tehát üzembentartói szerződés kell hozzá?Avagy elég csak az okmányirodában jelenteni, hogy én lennék az üzembentartó?

Illetve jár ez plusz költséggel, hogy bejegyzik a nevem a forgalmiba mint üzembentartó?

2014. jan. 3. 09:10
 5/9 anonim válasza:
Nekem a lányom lett a tulajdonos és én az üzembentartó.Az okmányirodában elintéztek mindent.És úgy emlékszem nem volt plusz költség,csak az átírásnál szokásos költségek.
2014. jan. 3. 14:50
 6/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!
2014. jan. 3. 17:05
 7/9 anonim ***** válasza:
Okmányirodában kéritek bejegyeztetni az üzembentartót, ennyi.
2014. jan. 4. 00:59
 8/9 anonim ***** válasza:

van költsége. a rendes átírás fele.

a párod bárkinek odaadhatja a kocsiját használatra, akkor is, ha nem nincsen üzembeontatási a kocsin.

nem sok értelmét látom a gyakorlatban

2014. jan. 4. 13:57
 9/9 anonim ***** válasza:
Hát ennek annyi értelme lesz, hogy a parkolási díj, a gépjárműadó befizetéséért, illetve az gépjárművel elkövetett szabálysértésekért, továbbá károkozásért keletkező fizetési kötelezettséggel te fogsz felelni. Én nem ajánlanám neked, de te tudod...
2014. jan. 4. 15:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!