Ki tudom kerülni a gyerektartást?
sziasztok.
röviden a történet..volt 1 barátnöm 8 honapig. terhes volt.öszevesztünk.jelenleg 5 honapos terhes. de neki már más van.tudom nem jo dolog de igy már a gyerekhez sem kötödök .
rámtudja bizonyitani a gyereket?hisz én a a biroságon elöadhatom azt is:hogy 5 honapos terhes volt tölem elvileg és már másal volt ö jött ment én gondolhatok akármire is.
ugye a logikám szerint akor ö jöhet azal hogy apasági vizsgálatal.Én mondhatom azt hogy rendben indicsd el a te költségeidre.hisz nem nekem fontos.hogy megkeresd ki a gyereked apja..
Ha volt eszed megcsinalni azt a gyereket,akkor arra is legyen eszed,hogy normalis korulmenyek kozott nojon fel!
Ez a "semmikeppen nem fizetek gyerektartast" eleg jellemtelen hozzaallasra vall! Ha nem is kotodsz hozza,akkor is a te gyereked!
Ha kiderul,hogy a tied,akkor viseld a kovetkezmenyeit!
Ha nem Tőled van a gyerek és ez a teszten be is bizonyosodik,akkor Te jobbra, Ő balra megy. Nem perelhet gyerektartásért,semmiért se,mivel ha nem tőled van a gyerek és a kapcsolatotok alatt fogant,akkor simán megcsalt,tehát Ő jön ki rosszul.
Ha a teszt az bizonyítja,hogy Te vagy a gyermek apja, akkor fizetned kell gyerektartást. Ezt a gyerek 18 éves koráig köteles vagy. Egy módon tudsz majd tőle megszabadulni,ha a nőt valaki elveszi és a férj nevére veszi a gyereket (de nem is biztos,hogy nevére kell,hogy vegye,csak vegyék el a nőt).
Imádom a péntek délutánt.
Legalább ne csinálnál ilyen kamu helyesírási hibákat (hamar kiderül, hogy nem valódi rossz helyesírásról van szó), akkor néhány órán át orránál fogva tudnád vezetni a népet, de így...
"nem fözöt nem takaritot amiota terhes let szépen szoltam ö haza ment és már másal él "
Először a helyesírásodon akadtam fenn, de aztán rájöttem, hogy te is az a beteg agyú, töketlen, senkiházi fajta emberszülemény vagy, aki azért mert pötse van, azt hiszi, hogy munka után már semmit se kell csinálnia otthon. Mert pötse van.
'Há a zasszony főzzön, mosson takaríccson, aza dóga'
Két dolog miatt tette jól hogy elhagyott:
Buta vagy: helyesírás, életszemlélet stb.
Gerinctelen vagy: megcsinálni volt kedved a gyereket, de felelősséget vállalni már nincs kedved?
A hozzászólásom nem a férfiak ellen szólt.
nem hiteles, mert aki ilyen hibákat vét, nem fogja leírni azt sem jól, hogy költségeidre vagy megkeresd (most csak a nyitó van előttem).
Nem azon buknak le, hogy sok a rossz, hanem hogy marad benne jó, amit pont olyan elv alapján írunk, mint a szövegében található néhány másik szót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!