A saját húgom bosszúból feljelentett a NAV-nál. Mire számíthatok? Azt írta meg, hogy a fizetésemhez képest jobb körülmények között élünk a családommal.
"ha nincs vaj a fejeden, nem lesz semmi. Ha van, akkor meg meg is erdemled."
Mutassatok csak egyetlen embert is ebben az országban, akinek nincs semmi, és soha nem is volt.
Megy a kádári összekacsintás ma is rendesen.
Ez az, védjétek csak az adócsalót. Le lehet pontozni, nem érdekel, de vicces, hogy ugyanazok az emberek sírnak, hogy milyen szar az ország, akik itt védenek egy olyan embert, aki miatt szar az ország.
Remélem, hogy kiszabnak rád egy jó kis adóbírságot.
"Ez az, védjétek csak az adócsalót. Le lehet pontozni, nem érdekel, de vicces, hogy ugyanazok az emberek sírnak, hogy milyen szar az ország"
1. Nem ő a fő adócsaló, hanem a főnöke. Teljesen bejelentve valószínűleg fel sem vennék, mert nem tudnák kigazdálkodni a járulékokat. El lehet gondolkozni, hogy miért.
2. Az ország nem a kisemberek miatt ilyen. Vizsgálni kellene Horváth András felvetését, és újra kellene szabályozni az egész adórendszert. Ha mindenki hirtelen fehéren vállalkozna, a cégek fele lehúzhatná a rolót.
Kedves 17-es. Igazad van, valóban adócsaló vagyok. Amikor ehhez a céghez jöttem (11 éve), akkor a teljes fizetésemre bejelentettek. 6 évig nem volt semmi fizetésemelés, majd páran elmentek és a főnök emelt, hogy maradjunk. Az emelés ment zsebbe. Azt mondta, ha nem tetszik, mehetek.
Mielőtt nekiállsz szidni, mélyen nézz magadba és válaszolj: te elmentél volna, vagy azt mondtad volna, hogy neked nem kell a fizetés? Ha így tettél volna és minden hasonló helyzetben ma is így teszel, akkor jogosak a szidalmaid. Ha nem, akkor egy szimpla, irigykedő ember vagy, akinek szívesen megadom a húgom számát, mert összeilletek.
16-os! Nem mondtam én semmit a húgomnak. Ha nem árulom el az autó árát, akkor kinézte volna a netről, persze a legdrágább felszereltségűt.
A házamban nem járt, én előtte se fizetésről, se másról nem beszélek, mert ismerem. Bevallom, az autóval mellélőttem, de álmomban sem gondoltam, hogy képes feltételezni, hogy én kifizetnék ennyi pénzt egy autóért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!