Az idegen légióban kapsz egy FAMAST. A FAMAST te saját magad fejlesztheted, mármint vehetsz rá jobb célzót?
A katonaságnak fejlesztett fegyver optikák darabja több millióba kerülnek, nem 1000Ft-os kínai távcsövet fognak rá rakni.
Jó dolog a háborús játékok, de a valósághoz nem sok köze van.
"Kétévente legalább egyszer bevetnek minden légióst. Nem azért fizetik hogy rejszoljon."
Hol?
Francia-Guyanaban a dzsungelt túrják brazil aranyásók, meg kokaincsempészek után, Aganisztánból éppen kivonulnak, UAE-ben kiképzés van, nem háború, Mayotte-on szintén, Calvin bázis van és ugyanúgy Franciaországhoz tartozik mint Guyane.
Legutóbb Maliban volt kicsit forróbb a helyzet, ahova legjobb tudomásom szerint (pár hónapja olvastam) a franciák 2500 katonát küldtem, amiből néhány száz volt mindössze légiós (a Légiót több mint 7000 ember alkotja), a 1erREC, azaz a "lovasságot" küldték. Nem az egész Légiót. És ez sem azt jelenti, hogy lövöldöznek össze vissza, mert ahogy láttam, a Mirage-ok meg a Rafale elvégezte helyettük a piszkos munkát a levegőből.
Amiről te beszélsz az a külföldi szolgálat, ami kötelező légiós pályafutás alatt valamelyik külföldi szolgálati helyen. De ez sem azt jelenti, hogy az illető a fegyverét használja.
Az egyetlen valóban gázos hely az utóbbi időkben Afganisztán volt, ahol valóban számos légiós meg is halt.
Ilyen embereket mint ti válaszolok ritkán hallok.
Mert ti általában bent ültök a seggeteken, és egész nap nyomjátok az xbox-ot. vagy a ps-t!
Általában (tisztelet a kivételnek) ide olyanok írnak akik
magányosak és egész nap gép közelben vannak, mert nem mozdulnak el tőle.
Szóval a kérdésem így szólt: Lehet -e rá venni...újat...
Nem azt kérdeztem hogy hány ölésért cserébe kapok egyet, XD ti tényleg nagyon okosnak képzelhetitek magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!