A saját húgom bosszúból feljelentett a NAV-nál. Mire számíthatok? Azt írta meg, hogy a fizetésemhez képest jobb körülmények között élünk a családommal.
van vaj a fejeden? ha nincs akkor semmire.
a húgod meg egy patkány :)
Egy Kft-nél dolgozom tervezőként. Nem a teljes fizetésemre vagyok bejelentve, borítékba kapom a többit. A feleségem viszont teljes összegre be van jelentve, nem is kevésre.
Egyáltalán nem élünk nagylábon, van hitelünk, a saját autónk már 14 éves, lehet, hogy a cégesként kapott új autóra azt hiszi, hogy a miénk. Én a következőtől félek: a bútorainkat annál a cégnél csináltattam, ahol dolgozom, szóval semmi papír nincs róla, túlórák fejében ez volt a fizetség. Szóval ha őszinte vagyok, igen, van vaj a fejemen.
A húgom egy patkány ez nem vitás és nem is ezért a feljelentésért. Azért orrolt meg, mert megakadályoztam, hogy a feltételezetten csontrákos anyánkkal hitelt vetessen fel anya házára.
"Azért orrolt meg, mert megakadályoztam, hogy a feltételezetten csontrákos anyánkkal hitelt vetessen fel anya házára."
A legjobbakat a mamának. A csontrák szörnyű betegség.
"NAV minden bejelentéssel foglalkozik?"
Nem. Kb 20%-ra van kapacitásuk és a megalapozott bizonyíthatókkal kezdik, ahol a bűncselekmény kevésbé merülhet fel.
Sok a "patkány" bosszúálló, ezt ők is tudják.
Kedves 5-ös!
Köszönöm a jókívánságot.
Szerencsére kiderült, hogy nem is csontrákos. Az onkológián megállapították, hogy csontrák, de biopsziát nem csináltak, mert gyulladt területről nem vesznek mintát - ezt mondták. Már ki is írták kemóra, amikor egy ismerős említette a PET-CT-t, persze ott nagyon hosszú a várakozási idő. Egy "kisebb" összeget tettem a főorvosnő zsbébe és anyánk 1 héten belül már ment is Pestre, ahol kiderült, nincs csontrákja.
Igazad van kedves 7-es.
Köszönöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!