Ha nem vettem át az ELMŰ kikapcsolásról szóló levelet, akkor nem fogják még kikapcsolni az áramot?
Általában az ilyen rambók szívják meg a legjobban az életben.
Ne fizess nekik egy fillért sem, mocskos multik!
Majd ha Orbán személyesen hozza ki a levelet ezüsttálcán, akkor beszélj velük csak.
"Jogszerűen csak tájékoztatás után kapcsolhassák ki...
nem jogszerűen, de egyszerűen, felmennek az oszlopra és kikötik!
majd, ha a tartozásodat és a visszakapcsolási díjat(4000+18.500 jó magyar píz) rendezted, akkor újból kivonulnak és visszakötik!
addig meg "gyertyázhatsz" és esetleg indíthatsz polgári peres eljárást, a szolgáltató ellen, jogszerűtlen intézkedés címén...
Ma végre betelefonáltam a barátnőm adataival bejeletkezve a telefonos operátórnak és elmondtam a tőrténetemet, de nem mondtam ki vagyok, hogy ne derüljön ki. Azt mondta, hogy csak tájékoztatás után kapcsolják ki, mert amúgyis sok helyen csak magánszemély által kulcsal tudnak bemenni a villanyórához, én ennek megnyugodtam és elküldtem az operátort a * meg elmondtam, hogy elégedetlen vagyok a szolgáltatással, hogy 4ezer tartozás miatt kikapcsolás levelet küldenek és lecsaptam
Most azt érték el, hogy pár hónapig nem fizetem be és lehet az ehavit sem, hogy összegyüljön majd egy normális kikapcsolásszámla, akkor majd részletfizetést kérek azt meglátjuk mi lesz
nem kell nekik a mérőig menni!
(elég, ha az oszlopról, vagy a lépcsőházban a főelosztóról kötik ki!)
az "igényelt" Tájékoztatást pedig, már megkaptad...
("az át nem vett, tértivevényes levél, a visszaérkezés után 10 nappal, kézbesítettnek tekintendő")
http://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__61368..
Nem küldik ki az értesítést újabban, így akarnak kaszálni a viszsakapcsolásból.
Te kaptál, csak nem találod?
Hívd fel őket, hogy bemész átvenni, vagy mondják meg, mikorra van kiírva a visszakapcsolás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!