Ha nem vettem át az ELMŰ kikapcsolásról szóló levelet, akkor nem fogják még kikapcsolni az áramot?
"Amennyiben a kikapcsolási értesítés kézbesítése a fenti esetek miatt sikertelen, a kikapcsolás végrehajtható.!! "
Itt a kulcsmondat, kicsit le kellene szállnod közénk.
Amíg a számlámon szerepel veszteségi díj, addig lapos legyen az arcod!
Jaja, és a csekket sem a postaládából, így nem kell semmit fizetni semmiért...
Logikus nem?
Nekem nem baj a veszteségi díy meg a kamat se. Ha majd rendőr hozza ki az értesítőt vagy végrehajtó, beszedőcég fenyeget majd kifizetem, de 4000 Ft messze van még attól
Nehogy az előbb kifizetett számla miatt legyen nekik kamatbevételük. Így is extraprofitjuk van a szolgáltatóknak, pedig nem érdemlik meg. Ha már az állam nem képes megadóztatni őket rendesen, nekem ne küldjenek 4ezres csekk miatt kikapcsolási értesítőt. Különbenis megyek a fogyasztóvédelemre. nem vettem át semmi levelet se !
Aláírtad a szerződést? Alá. Szerződést szegtél? Igen.
Mehetsz a fogyasztóvédelemhez, de attól még a szolgáltató a szerződésnek megfelelően fog eljárni, és felfüggeszti a szolgáltatás biztosítását.
Ilyenkor bemégy az ügyfélszolgálatra és személyesen befizeted a számlát.
Nem fogja a rendőr hozni az értesítőt, meg nem fog behajtó cég fenyegetni először. Először kikapcsolják rád a fäszba az áramot, aztán majd fenyegetnek a behajtással. És akkor majd fizethetsz több tízezer forintot a visszakapcsolásért is. Mert nem ingyen kapcsolják ám vissza hiába fizeted utána be a tartozást. Megéri okoskodni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!