Párom öccsét azzal vádolják, hogy segédkezett egy gyilkosság nyomainak az eltüntetésében. Mit tegyünk?
Csodálkoznak azon, hogy az egész falu Önök ellen van, miközben a fiú ellen már vádemelés történt? Mi a védekezési stratégiájuk? A fiút a bűnpártolás minősített esetével vádolják, ezért akár öt év szabadságvesztést is kaphat!
Tényleg ölbe tett kézzel akarják megvárni, amíg pár évet rásóznak??
utolsó...de nekem mi közöm ahhoz, hogy az öcsém mit csinál? mindketten felnőtt emberek vagyunk egészen más személyiséggel, mentalitásal értékrenddel (persze az én öcsém nem bűnöző, plusz hasonlóak), meg sem mondaná senki, hogy azonos szülők neveltek minket, kis korkülönbséggel..
a falu konkrétan ostoba...mármint azért mert a kérdezőék ellen van..az pedig jogos, hogy a tesó ellen vannak, hiszen már régen rossz ha a gyanu fel merülhet egy bűnpártolásban, engem miért nm vádolnak ilyesmivel?
kirendelt ügyvéd sz.art sem ér!
Rengeteg téves vád van ,pl ismerősömet megvádolták hogy mobilokat lop ,rendőrségi házkutatás stb ,pedig soha életében nem csinált semmi ilyet. Ami telefonja van az is szolgáltatótól vett új készülék.
De okosan bemérték valamelyik lopott mobilt és az állítólag oda mutatott, néhány mp-re. Persze egy sűrűn lakott házas övezetre ahol 5 méterenként van egy épület és a ház előtt megy az utca. Persze ment a nagy susmus ott is a szomszédoknál ,hogy biztos bűnöző, hát igen mert szép háza van már tudjuk miből... Csak azt akarom ezzel mondani ,hogy egy sima vád akárkire rávetülhet aki rosszkor van rossz helyen. A rendőrség igen gyakran téved, ők is emberek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!