Biologia órán tanultuk a fület a hallást és egy kis lezárt üvegbe végigadtunk egymásnak egy fül kengyelt. Azon gondolkodom, hogy legális e? Szerintetek?
2014. márc. 11. 18:59
2/16 A kérdező kommentje:
Bharát emberi testrészt nem lehet tartani erröl szolna a kérdésem,hogy legális-e a fülkengyel tartása ? Honnan szerezte a hullaházból és onnét is illegális !
2014. márc. 11. 19:17
3/16 anonim válasza:
Már miért ne lenne legális, te marha?
4/16 anonim válasza:
Döntsd már el, hogy biológiát akarsz-e tanulni, vagy jogot!
5/16 anonim válasza:
Sajnos fiam te menthetetlenül hülye vagy, nem érdeklődő. Fülkengyel nem halottól származik. Akié az a fülkengyel még most is vígan ugrándozik a mezőn.
6/16 A kérdező kommentje:
Kedves válaszírok nem értem,hogy ezen mit nem lehet érteni esetleg a kérdést ? Mert nem lehetne emberi testrészt tartani legálisan csak engedéllyel amit a ÁNTSZ-tol kapsz meg (és a iskolám nem rendelkezik ilyen okmánnyal )
Ha Ebbe a kategóriába sorolom a kérdésem jogásznak kéne lennem ?
2014. márc. 11. 19:42
7/16 A kérdező kommentje:
Most én akkor is felpontoztalak titeket !
Ne szídd a nevem me rádirok és megtudom !
Jó lehet hülye vagyok de legalább 3 pontot szereztem a kategóriába !
2014. márc. 11. 19:45
8/16 anonim válasza:
Sőt, orvosi, jogi, meg rendészeti egyetemen még halottakat is boncolnak...
9/16 A kérdező kommentje:
GRAT ! Lipótmezöt meg bezárták :( !
2014. márc. 11. 19:51
10/16 anonim válasza:
Érdeklődve figyelem a reakciódat. Szerintem fordulj az Ombucmanhoz, hogy lelkileg megsérültél és szeretnél perelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!