Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ez most legális, illegális,...

Ez most legális, illegális, és mi van ha? (bővebben lent)

Figyelt kérdés

Szóval, adott egy videós oldal, ahova sorozatokat, vagy filmeket töltenek fel, és én mivel a tv-ben nem láttam mondjuk egy részt, vagy már nem adják a sorozatot/filmet, és szeretném megnézni, így valamilyen leöltővel, flv letöltővel akármivel le szedem az oldalról, miután ott a netes lejátszó el lett indítva.

Hogy ez most, akkor MAGÁNCÉLÚ MÁSOLATKÉSZÍTÉSNEK felel meg, és nem lesz tőle bajom, vagy eszembe ne jusson ilyet csinálni, azt nem tudom.

+

Ha tegyük fel, letöltés közben éppen fenn lennék egy közösségi oldalon, azon át észlelhetné bárki, hogy mit netezek, csinálok épp, vagy két weboldal ennél azért függetlenebbül van egymást mellett, amikor böngészgetek, netezek.

2014. márc. 6. 18:15
 1/2 anonim válasza:

A pontos dátudot nem tudom, de December körül bevezették azt a törvényt, hogy a Magán célra használt Videókat, Zenéket, Képeket LEGÁLISAN, a Számítógépes játékokat pedig ILLEGÁLISAN lehet felhasználni.

Tehát ha csak megnézésre szeretnéd felhasználni, és nem akarod terjeszteni, tedd meg nyugodtan!

Annyi még, hogy teljesen hidegen hagyja őket az ilyesmi, max. ha az ő általuk "csalioldalra" tévedsz, és ott próbálsz tevékenykedni. Ezt alá tudom támasztani azzal, hogy pl. a Pendrivek azért ilyen drágák, mert feltételezik azt, hogy azt nem éppen legálisan fogod használni, ezért a z árba belerakják a jogokat is, hogy te úgyis illegálisan fogod használni.

2014. márc. 6. 18:27
 2/2 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy decemberben vezették be, de évtizedekkel ezelőtt...
2014. márc. 7. 06:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!