Tényleg kikötheti egy pénzügyi cég, hogy nem fogadja el a hiteles elektronikus tulajdoni lapot, csak a papíralapút?
Háborog a lelkem...
Egyrészt majdnem a duplájába kerül, másrészt egy szabadnapot rá kell áldozni a kikérésre, ami meg sokszorosa.
Konkrétan a Fundamentáról van szó (a bankunk egyébként elfogadja az elektronikus tul. lapot).
Megtehetik ezt?
Köszönöm a segítséget előre is!
"Melyik jogszabály alapján engedheti meg magának?"
Bármelyik jogszabály alapján. Egyszerűen akkor szopat le amikor neki tetszik. És tudod mi a vicc az egészben? Hogy semmit sem tudsz tenni ellene!
Hahahaha...
Na figyi. Eddig toleráltam a trollkodásodat, mert szórakoztatott. Viszont ezek komoly dolgok, tényleg szeretnék választ kapni a kérdésemre. Kérlek kímélj meg a továbbiakban a hozzászólásaidtól!
Egyébként azt csak mellékesen jegyzem meg, hogy egy - szerintem - kb. anyád korú kétgyerekes nő vagyok, nem igazán értem, mivel szolgáltam rá a stílusodra.
"Viszont ezek komoly dolgok, tényleg szeretnék választ kapni a kérdésemre. Kérlek kímélj meg a továbbiakban a hozzászólásaidtól! "
Kaptál választ a kérdésedre, ráadásul kielégítő és mindenre kiterjedő részletes választ. Most írhatjuk azt, hogy ó- dehogy, nem köthet ki ilyet. De ha csak a saját véleményed szeretnéd hallani más hangon, kérd meg a postást ismételje el amit mondasz!
"Egyedül arra lennék kíváncsi, hogy egy törvényben meghatározott formai és adattartalmú, teljes bizonyító erejű közokiratot milyen jogszabályi alapon nem fogad el egy sima, mezei pénzügyi cég."
Tündérke, akkor leírom a jogszabályt:
Tételezzük fel a jogszabály előírja, hogy a konyhabútor rajzod az asztaloshoz digitális formában is benyújthatod ha kedved van. Erre én azt mondom, ha nem papírformában hozod mehetsz is a plcsába.
Érted már a jogszabályok lényegét? Hahahahaha...
"Az igényem egy értelmes, valós válasz a kérdésemre."
Megkaptad.
"Nem megerősítést várok, hanem választ."
Ez nem teljesen igaz. A választ megkaptad de addig nem nyugszol míg valaki egyet nem ért veled.
"Tekintve, hogy a Fundamenta válaszadási határideje öt munkanap, szerettem volna egy - tudtommal - ilyen céllal létrehozott portálon választ kapni egy segítőkész hozzáértőtől a kérdésemre."
Kaptál, mégsem fogadtad el...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!