Éééés ha nem tőlük kapsz szignót, akkor is csak olyan szervektől fogadják el, "amelyek annak kiadásakor garantálják a személyes megjelenést, azaz a személyazonosság igazolását"
Tehát egy utolsó személyes közreműködés kelleni fog.
2013. jún. 23. 18:27
8/9 A kérdező kommentje:
Köszi!
Szabolcsban vagyok bejelentve, Pest megyében élek és sérült vagyok, nehezen közlekedem , segítséggel
,
2013. jún. 23. 19:18
9/9 anonim válasza:
Ösztönből rákerestem, hogy okmányiroda házhoz megy, és találtam egy elintezzuk.hu nevű ötletes valamit, ami nemigen dicsekszik az áraival. Viszont gondolom pehelykönnyen megtudható a megfelelő kategóriában a kis form kitöltésével. Aztán simán el tudod dönteni, hogy annyit ér-e egy ügyfélkapus regisztráció a személyes elvergődéssel szembeállítva, meg hogy telik-e rá, ha megérné is... Érdemes egyébként rákeresni ilyenre, hogy okmányirodák országszerte, és kilesni a helyi telefonszámát, aztán tőlük megérdeklődni, hogy tudnának-e kivételt tenni, küldenének-e valakit, aki megsegít egy ügyintézéssel? Lehet, hogy meglepődsz! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!