Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mikortól nem tilthatnak...

Mikortól nem tilthatnak minket a szülei?

Figyelt kérdés

Barátnőm 13,5 én 18,5. Az egész családja ellenünk van de mi nagyon szeretjük egymást. Azt tudom h 14 éves koráig nem lehet intim viszony, viszont arra lennék kíváncsi, hogy most az anyja már ott tart h feljelent zaklatásért csak azért mert együtt vagyunk és arra lennék kíváncsi h ha betölti a 14-et barátnőm akkor már ilyenekkel nem szedhet szét minket igaz?

Köszönöm előre is a normális válaszokat!

Akik most lepedofiloznának meg itt hurrognának azok válaszzák a piros x-et ugy könnyebb mindenkinek.

2009. dec. 11. 01:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
Ha elmúlt 16 , akkor nem kell a szülő engedélye, ahhoz, hogy a szülői házat elhagyja, de kell a gyámhatóságé. Azért nem kell a szülő, mert sokszor éppen az ellentétek miatt kerül sor ilyenre, ezért a gyámhatóság engedélyezi.
2009. dec. 13. 19:44
 22/25 A kérdező kommentje:
most megnyugodtam egy kicsit köszönöm a választ:)
2009. dec. 14. 00:11
 23/25 anonim ***** válasza:

Most ölt meg egy 21 éves férfi egy 16 éves lányt. Tielj hány évesen kezdtek járni. 3 éve a csaj 13 éves a fiú 18.

Ne csodáld hogy a családnak nem tetszik. A szülei helyében már agyonvertelek volna. Járj dolgozni és a veled egykórú tapasztalt kolléganőt környékezd. Aki nála fiatalabbal akar járni annak csak tetszik hogy befolyásolhatja a másikat ez nem szerelem.

2009. dec. 22. 01:33
 24/25 anonim ***** válasza:
Amúgy 18 éves koráig a szülei a felelősek érte csak úgy nem költözhet hozzád. Nem csodálom hogy a család nem bír a válaszaidból itélve elég idegbeteg vagy, ha el akkarod játszani a felnőtett talán nőj fel és ne egy 13 éves csitrire erőltesd a házastársi szerepet.
2009. dec. 22. 01:44
 25/25 anonim válasza:

Bár már eltelt jópár hónap én kíváncsi vagyok mire jutottatok, eggyütt vagytok még?

Én személy szerint abszolút megértelek, és a lányt is:S Az anyja elég érdekes nő lehet:S

Aki azt írta, hogy még egy kis csitri a csaj, annak itt az élő példa(én), hogy nem feltétlenül éretlen valaki, attól, hogy a kora még nem túl nagy. Én tizenhárom évesen egy tizenhét éves fiúba lettem szerelmes, de nagyon, ő is szeretett és anyukám ezt teljesen megértette, elfogadta, de féltett. Azt tudni kell, hogy anya és én mindíg is legjobb barátnőként szerettük egymást. Sosem voltunk olyan helyen ahova nem engedtek el minden nap 5re otthon voltam, pedig 9ig kaptam kimenőt, de nem bántam mert nem nagyon mászkáltunk sehova, általában nálunk voltunk, de előfordult, hogy náluk:)Nagyon szerelmes voltam, de ezt ne úgy képzeljétek el, mint egy kisgyermekkori szerelmet... Tizenhárom évesen én 176 cm magas és 70kg-os voltam ehez társult az, hogy is, hogy már 6 évesen felvilágosítottak mindenről és ha valami olyan került szóba amit nem tudtam, azt megkérdeztem, folyton csak felnőttek közt voltam és anyával mindenről tudtunk beszélni. Akkor már kiadták az első könyvemet is és visszatérve a tárgyhoz, soksok olyan lány van aki nem annyi idős belül mint valójában.

Én tényleg nagyon szerettem Attilát és ő is engem, apának annyira nem tetszett a dolog, de anya elmagyarázta neki, hogyez olyan mintha 23 volnék ő meg 27, nem olyan nagy korkülönbség és megértette.

Atival nagyon sokat voltunk együtt, de smmit sem követelt tőlem és sosem sürgetett, nem akarta elsietni, mert tudta, hogy még nagyon fiatal vagyok(voltam). Ő várt, de én nem bírtam mindíg egyre jobban kértem rá, hogy történjen valami, de leállított és elmagyarázta, hogy túl fiatal vagyok és ne aggódjak mert ha kell ő akár még 2-3-4 évet is vár, mert szeret.

Tudni kell hogy ő az a tipikus nagyon nagyon jópasi volt már akkor is.

A kapcsolatunk még mindíg tart és állítom, hogy a lány egyáltalán nem fiatal hozzád;)Ha tényleg szereted vársz rá, de nagyon türelmesnek kell lenned, mert annál szebb lesz amikor először:

érzitek hogy forr köztetek a levegő

szerelmeskedtek

összeköltöztök

Hát én így 17 éves fejjel azt mondom, megért annyit várni(2évet)mert rájöttem, hogy tényleg szeret:)

A kérdésedre válaszolva:

Nem nem korai, és hidd el a türelem rózsát terem;)

2010. szept. 7. 23:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!