Mikortól nem tilthatnak minket a szülei?
Barátnőm 13,5 én 18,5. Az egész családja ellenünk van de mi nagyon szeretjük egymást. Azt tudom h 14 éves koráig nem lehet intim viszony, viszont arra lennék kíváncsi, hogy most az anyja már ott tart h feljelent zaklatásért csak azért mert együtt vagyunk és arra lennék kíváncsi h ha betölti a 14-et barátnőm akkor már ilyenekkel nem szedhet szét minket igaz?
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
Akik most lepedofiloznának meg itt hurrognának azok válaszzák a piros x-et ugy könnyebb mindenkinek.
A zaklatást be is kell bizonyítania és a barátnőd nem fog ellened vallani, tehát csak fenyegetőzés, viszont amíg nem felnőtt addig a szülei felelnek érte. Szerintem viselkedj normálisan, ne vedd fel a provokációt, így talán beletörődnek.
"akkor már ilyenekkel nem szedhet szét minket igaz?"
miért, most hogy szednek szét titeket?
köszi a válaszokat!:)
elsőnek: most úgy szednek szét minket hogy pl. nem engedik sehova így azt sem h találkozzon velem de már a barátnőjéhez se engedik át mivel tudják h úgyis velem találkozna ha elengednék valahova. Azt tudom h régebben úgy volt h ha betöltötte a 14-et akkor pl. ha a szülő beleegyezett akkor összeköltözhetett a barátjával.
másodiknak: nem volt még köztünk szex, de azt tudjuk h egymást akarjuk. bizonyítani nem tudja mert nem is látott minket együtt mivel mindig titokban találkoztunk de kiderült. az jó lenne ha valahogy el lehetne érni h hozzám költözzön csak az a baj hogy ahhoz úgy tudom h a szülő beleegyezése is kell. probléma nem lenne mert mire betölti a 14-et addigra már dolgozni fogok tehát el tudnánk tartani magunkat.
köszi még egyszer és várok még további válaszokat is!:)
14 évesen elég fiatal még mind a szexhez,mind a költözéshez.
Az hogy majd dolgozni fogsz,nem biztos,hogy el is tudod tartani kettőtöket.
Az iskola,élelem,rezsi stb nem olcsó.Tudtad,hogy egy havi fogamzásgátló ára 3000 ft?
Bizony én is félteném a kislányomat olyan fiútól,aki kislány létére össze akar költözni vele.
Ha tényleg szereted,miért olyan sűrgős elvenni a gyerekkorát tőle?
utolsónak: "Ha tényleg szereted,miért olyan sűrgős elvenni a gyerekkorát tőle?"
tudod érdekes h ő nem így érzi h ha most osszeköltöznénk akkor ezzel elvennéném a gyerekkorát.
jah és szintén az utolsónak:
mivel eléggé "nyomorult" családja van így már rég nem barbi babázik meg egyebek szinte mindent ő csinál meg otthon(főz, most, takarít stb.) mert az a qrva anyja nem képes csak inni cigarettázni meg ugatni:@:@
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!