Mikortól nem tilthatnak minket a szülei?
Barátnőm 13,5 én 18,5. Az egész családja ellenünk van de mi nagyon szeretjük egymást. Azt tudom h 14 éves koráig nem lehet intim viszony, viszont arra lennék kíváncsi, hogy most az anyja már ott tart h feljelent zaklatásért csak azért mert együtt vagyunk és arra lennék kíváncsi h ha betölti a 14-et barátnőm akkor már ilyenekkel nem szedhet szét minket igaz?
Köszönöm előre is a normális válaszokat!
Akik most lepedofiloznának meg itt hurrognának azok válaszzák a piros x-et ugy könnyebb mindenkinek.
Utolsónál, ott a pont, végre valaki aki ért is hozzá.
Még elég sok időnek el kell telni, hogy a lány hozzád költözhessen, de még akkor is ha betölti a 16 évet, jön a herce hurca a gyámhatósággal, ami egy meg két nap.
Én inkább elgondolkoznék azon, hogy bevágjam magam a szüleinél valahogy.
És a szülőket is teljesen megértem, egy 13 éves gyerek ne akarjon elköltözni otthonról, ha otthon nagyon nem jó a helyzet fordulhat a gyámhatósághoz, de ha elveszik a szülőktől, nem vagyok benn biztos, hogy egy intézetben jobb helye lesz. Sőt!
Tehát marad az együtt járás, a szülők előbb utóbb megadják magukat, nem fognak évekig közétek állni, de már bocs én is félteném az ennyi idős gyerekemet egy fiatal felnőttől. És szerintem teljesen normális a szülők reakciója!
11:57es:
januárba lesz 1 éve h eggyütt vagyunk és ne úgy képzeld el h alulfejlett 13 éves mert kinézetre és inteligenciára is legalább 16 ezt már többen mondták neki azok is akiket nem ismerek...
az anyját nem ragozom mert elég csúnya dolgokat csinál oylanokat h még nekem is föláll a hátamon a szőr...
és ne te döntsd el h mi mit csinálunk mert mind a ketten úgy érezzük hogyha lehetőség lenne rá megtennénk...am meg azért akarnánk összeköltözni mert az egész családja nem hagyna békén minket...ha 5 éve járnánk akkor sem...szval ennyit erről az összeköltözéses variációról...
12:33as: köszi a választ ez volt addig a leghasznosabb!!:)
Én úgy tudom h 16 éves korában is kellene a szüleinek az engedélye hogy hozzám költözhessen...csak hát amilyenek a szülei...inkább lelki terrorban tartják...szóval az lenne még a kérdésem h ez változott e vagy még mindig kell szülői engedély is?
és még egyszer köszi a segítséget:)
13:54es:
a szülei biztos nem adják be a derekukat...ezt csinálták az előző 3 gyerekükkel is...amit tudok h a nővére a legidősebb nem is beszél 20 éve az anyjával ezek miatt és nála ugyanez volt csak nála 16 éves korában...szóval ez nem fog menni h beadják a derekukat meg h bevágódunk náluk...a 2 báttya is csak azért állt most az anyja mellé h ha már nekik nem volt jó akkor bnőmnek se legyen az...szánalom az egész család...egy ember kivételével...
am utolsónak:
most is így gondolod h normális a szülők reakciója h most már tudod h ezt csinálta a 2 bátyjával meg a nővérével is???(mármint ha megtudta h a bátyjának bnője van akkor azonnal szobafogságra ítélte meg ezek...)
Egy költői kérdés,ha nem tetszik,hogy neki kell főzni,mosni,takarítani,akkor nálatok ki fog,ha összeköltöztök?
Ez a kislány menekülni akar otthonról,de ha rájön,márpedig rájön,hogy csöbörből-vödörbe esett,nagyon meg fog utálni tégedet.
Ha tényleg annyira rossz neki,akkor megoldás lehet egyik nagyszülőhöz,vagy a nővéréhez költözzön,akár bírósági úton.
Engem spec nem hatsz meg azzal,hogy tiltják a gyerekeket barátnőtől/baráttól,mert simán elképzelem,hogy belenyúlt mind a négy gyerek.
Sőt én is tiltanám a lányomat tőled,mert egy 13 és fél éves gyermeknek nem normális azt pedzegetni,hogy költözzön össze egy fiúval.Sőt itt rögtön megkérdőjelezem azt az állítólagos IQ-t is,mert ha az lenne a lánynak,akkor tudhatná,hogy ebből a helyzetből legkönnyeben a tanulás és jövőre egy jó iskolában,kollégiumban elhelyezkedés által tudná biztosítani magának a nyugalmas jövőjét,nem egy gyerekkorból éppen kilépett fiatal oldalán.
utolsónak: mi a f*szt szólsz bele ha nem írsz értelmes dolgokat???
ki nem sz*rja le h te mit tiltanál????
nem ez volt a kérdés olvasd el még 1x ha tudsz értelmes választ adni akkor adj ha nem akkor piros X és úgy könynebb mindkettőnknek.
Ha valami neked nem tetszik,az nem jelenti azt,hogy nem értelmes,max.azt,hogy te nem bírod felfogni.
Az elkövetkező 4 és fél évben nem fogsz tudni összeköltözni azzal a lánnyal,ennyi idő múlva meg már nem te leszel a barátja,úgyhogy kár a gőzért.
Mivel gyenge a felfogóképességed mégegyszer.
1:nagyszülők
2:nővér
3:kollégium
ezek a lehetőségek vannak a lány számára,ha annyira rossz neki otthon.
Ja neked nem tetszik?Akkor most mire is kell neked?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!