Láttátok a tegnapi hìradót az agyonvert 2-3 éves kislänyról?
"Utolsó elvitte a képet csak nem törődtek vele, mert nem bizonyíték egy kép. Ügyvéde nyilatkozta vagy ki, hogy azért nem számított mert lehet csak elesett."
Pont erről beszélek. Nem a válóperes tárgyalásra kellett volna a fényképeket elvinni, sőt, fényképezni sem kellett volna. Orvoshoz kellett volna vinni a gyereket, látleletet vetetni és feljelentést tenni.
Nah igen.., ha a gyerek. Megüti magát csúnyán akkor viszem az orvoshoz az is tény.. Sajnos a lányom egy egyszerű orraeséstől, úgy hogy be sem verte a fejét kapott már visszacsapódásos agyrázkódást (pedig már 3,5 éves) se egy kék folt semmi.. Csak hányt... Azőta, ha bármi van inkább megnézetem..múltkor a sarka repedt, pedig csak ugrált.. Kis béna a kincsem:) jah és éppen csak fájlalta, enm volt sírás semmi.. Megnézettem..repedt:S azt mondták gyakori.. Kímélni..persze egy 3 éves gyerek...és a kímélet..
Ebben az esetben én is azt mindim, hgy minden akin köze vot a gyerekhez hibás.(perszeleginkább a bántalmazó) de az összes szomszéd, védőnő apa, anya..stb...)
Elismerem hogy mindenki sáros a dologban aki ek egy kicsit is köze volt a gyerekhez de valamiért csak az anyának adták a gyereket mert ott volt biztosítva a lelki,szellemi,fizikai fejlődése..
Leginkább tényleg a magyar jogalkotásra a rendszerre vagyok dühös...minek kell még megtörténnie a változáshoz??
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!