Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Ilyen mértékű brutalitásra az...

Ilyen mértékű brutalitásra az állatokkal szemben, miért nincs valami törvény, ami globálisan megszüntetné az állatkínzást?

Figyelt kérdés

FIGYELEM gyenge idegzetűen ne nézzék meg!!!

http://www.youtube.com/watch?v=sLcgxIGTFRs

élve megnyúz egy nyestkutyát, az állat még utána percekig, órákig szenved pokoli fájdalmak közt

ezt a dolgot csak azért is lehetne szabályozni, mert jól látható nem házilag történik a dolog, hanem nagyban, sok állatról van szó, gondolom minden le is van papírozva.

nem tudom, hogy az embert sajnáljam jobban - amiért ekkora lelki roncs lett belőle - vagy az állatot

21. században Kínában még mindig így kell ennek mennie? ha a sejtésem nem csal, nem csak a Kínában van ez,hanem máshol is, kegyetlenség :(

2014. jan. 27. 15:16
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:

Sajnos rengeteg ilyen videó van fenn, én spec az ominózus címben szereplőt nem láttam, mert be kellet volna jelentkezni, de borzalom!

Rémisztő, hogy ennyi van!

2014. jan. 27. 16:51
 12/26 anonim ***** válasza:

"Magyar gyűlölet még mindig van."

Lássam gyorsan!

2014. jan. 27. 18:38
 13/26 anonim ***** válasza:
36%

"Azért szerintem teljesen más az, amikor azért ölnek meg egy állatot, mert enni kell, ráadásul sehol a világ normálisabb felén nem nyúznak elevenen állatot vágóhídon."

Ugyan mitől lenne más? Ugyan úgy megkínozzák őket. Ráadásul a haszonállatok egy életen át szenvednek a halálukig, nem csak addig amíg megölik őket. Ugyan olyan élőlények, mint mondjuk az a kutya akit megnyúztak, csak épp máshogy nevezzük őket. Sose fogom ezt a gondolkodást megérteni...

2014. jan. 27. 18:59
 14/26 anonim ***** válasza:

"Ugyan mitől lenne más? Ugyan úgy megkínozzák őket. Ráadásul a haszonállatok egy életen át szenvednek a halálukig, nem csak addig amíg megölik őket. Ugyan olyan élőlények, mint mondjuk az a kutya akit megnyúztak, csak épp máshogy nevezzük őket. Sose fogom ezt a gondolkodást megérteni..."

Nem kínozzák őket, hanem levágják és feldolgozzák... de inkább nem állok le egy ilyen agyatlannal vitázni, van ilyen parttalan vita elég a gyk-n.

2014. jan. 27. 19:16
 15/26 anonim ***** válasza:

Valóban nem kínozzák őket? Megnézted a videót amit küldtem? Tisztában vagy azzal, hogy milyen körülmények között tartják őket a levágásukig?

Csak hogy láss tisztábban, te nagy okos:

http://www.youtube.com/watch?v=qSrT5MTmR4g

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

[link]

http://www.youtube.com/watch?v=mLk0hYiX_Ak

http://www.youtube.com/watch?v=nzRtnVagbzY

Csak kerülnél egy napra olyan körülmények közé mint ezek a szerencsétlen állatok, aztán meglátnád, hogy milyen körülmények közé taszítja egy életen át őket az ember.

2014. jan. 27. 19:23
 16/26 anonim ***** válasza:

# 14

Téged is be kéne zárni egész életedre egy 2x2-es ketrecbe úgy, hogy a napot sose látod, a földet sose érinted. Aztán megtudnád, mi az a kínzás.

2014. jan. 27. 19:31
 17/26 A kérdező kommentje:

14es

az neked miféle levágásnak számít, mikor megfosztják a szarvától a marhát, meg kivágják a torkát, és megvárják míg elvérzik? ez a levágás?!

malaccal ugyanezt csinálják, hogy tudod figyelmen kívül hagyni, hogy remeg a teste, és üvölt a fájdalomtól?

elhiszem, hogy így gondolod, de azt nem értem, hogy lehet hogy így gondolod? nem fájt még semmilyen test-lelki bajod igazán, vagy mi lehet az oka?

2014. jan. 27. 22:15
 18/26 anonim ***** válasza:

"miért nincs valami törvény, ami globálisan megszüntetné az állatkínzást?"

Egyrészt a törvény semmit sem ér, ha nem tartatják be.

Másrészt az emberölés is globálisan törvénytelen, de ettől még létezik. Ne vegyél szőrmét, akkor csökken a kereslet, nem lesz akkora a "termelés".

2014. jan. 28. 09:10
 19/26 anonim ***** válasza:

Na jó, mielőtt közutálat tárgya leszek: youtubon bármilyen videót lehet találni. Higyjétek el, a világ civilizáltabb felén nem ez a gyakorlat. Attól, hogy dzsingadzsunga országban, valahol latin-Amerikában fejszével verik agyon a malacot levágás előtt, attól még nem megkínozzák, hanem megölik és nem ok nélkül, hanem azért, hogy megegyék. Itt azért ennél sokkal professzionálisabban járnak el.

De akkor a ti véleményetek szerint nem kéne egyáltalán soha húst enni, vagy mi a rák? Valahogy meg kell ölni az állatot és több milliárd ember élelmezését egyszerűen nem lehet úgy megoldani, hogy minden csirkét a pusztában hagyunk legelészni, mielőtt levágjuk.... illetve biztos meg lehetne úgy is oldalni, csak akkor nem 1000 valamennyi lenne egy kg csirkemell, hanem 20 ezer forint.

2014. jan. 28. 10:17
 20/26 anonim ***** válasza:

Utolsó:

A videókat amiket eddig linkeltem, azok mind a """fejlett""" nyugati civilizációkról készültek.

http://www.youtube.com/watch?v=qSrT5MTmR4g

Ezt nézd meg.

2014. jan. 28. 11:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!