Ilyen mértékű brutalitásra az állatokkal szemben, miért nincs valami törvény, ami globálisan megszüntetné az állatkínzást?
FIGYELEM gyenge idegzetűen ne nézzék meg!!!
http://www.youtube.com/watch?v=sLcgxIGTFRs
élve megnyúz egy nyestkutyát, az állat még utána percekig, órákig szenved pokoli fájdalmak közt
ezt a dolgot csak azért is lehetne szabályozni, mert jól látható nem házilag történik a dolog, hanem nagyban, sok állatról van szó, gondolom minden le is van papírozva.
nem tudom, hogy az embert sajnáljam jobban - amiért ekkora lelki roncs lett belőle - vagy az állatot
21. században Kínában még mindig így kell ennek mennie? ha a sejtésem nem csal, nem csak a Kínában van ez,hanem máshol is, kegyetlenség :(
Ezek beállított videók, éppen az ilyen reakciók kiváltására.
Mellesleg aki igazi szörmét hord, az ugyanilyen lelki roncs, mint amit a videó sugall.
Ha ez undort vált ki belőled, akkor nem értem, ez miért nem:
Ezeket ugyan így kellene kicsinálni, a közönségével együtt, akik hagyják ezt és veszik a szőrmét, ilyen módon!
Legalább ütnék agyon előtte azt az állatot!
Beteg világ ez!
Biztosan több pénzt kapott a videózó csávótól, mint a szőrmékért!
Remélem ezek "egyébként" csak elpusztult állatokat nyúznak!
# 7
Magyar gyűlölet még mindig van.
"Ha ez undort vált ki belőled, akkor nem értem, ez miért nem:
Azért szerintem teljesen más az, amikor azért ölnek meg egy állatot, mert enni kell, ráadásul sehol a világ normálisabb felén nem nyúznak elevenen állatot vágóhídon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!