Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Mit tudok tenni, már nagyon...

Pcépítoo kérdése:

Mit tudok tenni, már nagyon elegem van!? A feljelentés segíthet?

Figyelt kérdés

14 éves vagyok. Az osztályban van egy úgyszintén 14 éves arab illető, aki folyamatosan minden egyes szünetben és amikor csak teheti megaláz. Tegnap a tesi öltözőben kiesett a lakáskulcsom ő elvette és

mondta, hogy mennyek csak oda hozzá és beleveri a fejemet a falba és szájonrúg. Mondtam neki minimum 3x hogy legyenszíves visszaadni erre eldobta és mindenki előtt mondta, hogy "menny érte te kutya". Minden

szünetben pofozgat, dobálja a fejemet fél literes teli üvegekkel, szilvával és krétával. Ülök szünetben a helyemen és egyszercsak minden ok nélkül tarkónvág. Direkt nekem jön a folyosón és nem telik el úgy

szünet, hogy ne pofozna meg. Bármit mondok mindig mindneki előtt beleköt és az lesz a vége, hogy rajtam röhög mindneki. Összetéptem egy papírt, és gondoltam majd szünetben kidobom, erre odajön hozzám és

nekemdobja a cafatokat. Mondom neki, hogy ne csinálja erre mindig csak azt válaszolja, hogy "miért mi lesz megversz"? A baja most az, hogy hetekkel ezelőtt egyik osztálytársunk megemlített egy 3 éve történt

verekedést, amit állítólag úgy könyveltem el, hogy én nyertem. De mindig találvalami indokot a konfliktusra, és nem is érdekelne ha csak szóban menne, de már ez a pofozgatás tarkónütés és megalázás egyszerre

nekem sok. Tavaly már betelt a pohár, mert olyan sértő sms-eket küldözgetett, hogy elmentünk feljelenteni. Egy barátom és a szülei is jöttek, mert neki tavaly csinált egy fake közösségi oldalt, ahol irkált a

nevében. Ebben az évben majdnem kirúgták, mert 5 év alatt 13 olyan esete volt, ami eljutott az igazgatói irodába is. Sajnos nem történt semmi tavaly azt mondták a rendőrségen, hogy mivel még nem 14 éves nem

büntethető. Az iskolából azzal a feltétellel nem rúgták ki, hogy minden héten jön hozzánk az iskolába a gyermekjóléti szolgálat. A feljelentés után behívtak egy beszélgetésre engem, a barátomat és ezt a

kölköt a gyermekjóléti szolgálatosok. Ott persze ígérgetett minden szépet és jót csak, hogy megússza. Azt hittem végre vége és leáll, de nem. A barátomat is ütögeti és dobálja szünetben,de nem alázza meg

olyan durván mint engem. Volt olyan tavaly, hogy beleszúrt egy ceruzát ami miatt orvoshoz kellett mennie. Az iskolában most "felfüggesztetten" van amia nnyit tesz, hogyha csinál valami hülyeséget ki is

rúghatják. Az új osztályfőnökünk sem nagyon kedveli, beszólt neki az egész osztály előtt, hogy "mindneki szerint maga egy gyík". 3. osztályos korom óta rosszban vagyok vele eddig mindent próbáltam semmi nem

jött be, de talán most, hogy már 14 éves és büntethető valami értelme lenne a feljelentésnek. Most volt egy gyámhivatali ügye, mert egy lányt is piszkált, aki nekitámadt ő meg lefogta. A lényeg az, hogy

minden piszkálásával azt akarja elérni, hogy verekedjünk és én támadjak rá. Mit tudok tenni? Elmennyek a rendőrségre a szüleimmel, esetleg a barátommal is? Iskolán belülmár nem lehet intézni. Nem hallgat sem

az igazgatőnőre, sem az osztályfőnőkre és semelyik tanárra sem. A kirendelt gyermekvédelmiseket meg nem veszi komolyan senki az osztályban, hozzájuk nem fordulhatok. A szüleivel sem lehet normálisan

beszélni, többször felhívtuk őket az évek alatt. Mit tud tenni a rendőrség ilyen esetben?

2014. jan. 23. 15:04
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
Mivel tettleg bántalmazott, így biztos, hogy a rendőrök segítenek neked! Ne gondold, hogy letojnak, mert aki ezt mondja az hazudik! Menj be, jelentsd fel, majd a feljelentéssel menj be az igazgatóhoz! Azonnal kirúgják, hidd el. Mellesleg nem tudom mit ugat egy senkiházi betolakodó. Szívesen kiverném egy-két fogát, de van jó pár megoldás, amitől úgy kullog majd el az iskolátokból, de még a kerületből is, hogy öröm lesz nézni.
2014. jan. 23. 17:27
 12/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha budapesti vagy én szívesen elkísérlek feljelentést tenni. Nem kell félned az ilyenektől.
2014. jan. 23. 17:28
 13/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Azt fogom tenni, amit az utolsó válaszoló javasolt, szerintem ezt így már nem ússza meg. Egyébként budapesti vagyok (XVIII. kerület)
2014. jan. 23. 17:51
 14/16 anonim ***** válasza:
Arab? Nem cigány véletlenül?
2014. jan. 23. 18:52
 15/16 anonim ***** válasza:
tök mindegy mind a kettő kártékony
2014. jan. 23. 18:54
 16/16 anonim ***** válasza:
Nincs pár "rásszistá" (amúgy fajgyűlölő) a környéken? Érdemes lenne ráugratni őket! Bár nekem sokáig nem ugatna, mert ha egy súlycsoport, akkor elmennék valami küzdősportra (nem ilyen karate meg ilyen játékok...) amivel tényleg lehet küzdeni! Aztán beverném a pofáját, és elküldeném Allahhal együtt a jó büdös ku*** arab anyjába! A lényeg, legyen pár felvetetett jegyzőkönyved az igazgatónál. De egy rendőrségi feljelentés után szeretik kicsapni az ilyen genetikai hulladékokat! Sajnos ahova én járok is, a szakmunkás részen 70% a dikkmánok aránya. Gimi részen csak 2-3%, de sajnos nincs külön a gimi és a szaki. Amúgy ha semmi remény, a helyi Jobbikhoz is fordulhatsz, most nagyon kampány van nekik!
2014. jan. 23. 21:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!