Kezdőoldal » Politika » Törvények, jog » Feljelenthetnek ezért?

Feljelenthetnek ezért?

Figyelt kérdés

Hogy kerek legyen a történet elmondom az egészet. A pasimmal (18) 8honapig együtt voltunk. De most Karácsony előtt egy nappal szakít velem! És előttem pont előttem egy cigány lánnyal.(Megjegyezném nem rasszista de a lány és a családja nem a legjobb fajtából való vannak már ügyei a családnak lopás stb..) Én meg nagyon ki voltam vagy is vagyok és mivel facebookon tiltott így askon írtam neki pár szép szót róla és a lányról és a családjáról (mivel nem egész 2hónapja a exemet zaklatták) nem fenyegettem meg őt... nem volt semmi ilyen... Csak nagyon kiadtam magamból ezt...nem bántam meg egyáltalán! Nem értem ,hogy csinálhatta velem ezt! Nagyon jól meg voltunk! Még pgy volt ,hogy a mai napot igy eggyütt töltsük! (Bár elég furán viselkedett.. rossz érzésem van..és nem az a fajta ,aki így egyik napról dob vagy összejön egy romával ,akinek a családja zaklatta nem egész két honapja .)

Szerintetek feljelenthetnek?

2013. dec. 24. 04:31
 1/7 A kérdező kommentje:
Bocs a hibákért nem vagyok a legjobb állapotban. :(((
2013. dec. 24. 04:37
 2/7 anonim ***** válasza:
45%
Dehogy jelentenek! Am mély levegő, majd felejtsd el. Jobb lesz idővel, s találsz normális srácot! Ő meg majd rájön mit cseszett el, de akkor legyél határozott és ne fogadd vissza. Közhely, de igaz. Az idő megoldja a fájdalmad, a csalódottságot, minden jó lesz. Foglald el magad addig is. :) kitartás.
2013. dec. 24. 05:25
 3/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ! :)) Kellemes ünnepeket és boldog új évet! :)
2013. dec. 24. 05:40
 4/7 anonim ***** válasza:
Ha jól értem, egy cigánycsaj miatt hagyott el? Volt már előzmánye, furcsán viselkedett az utóbbi időben?Miket irtál róluk az askon? Nem félsz hogy neked megy a cigánycsaj? Bocs a sok kérdésért, csak nem kerek a sztori...
2013. dec. 24. 10:06
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a helyedben elmennék egy nőgyógyászhoz, vagy a bőr- és nemibeteg gondozóba, csak a biztonság kedvéért.
2013. dec. 24. 10:53
 6/7 anonim válasza:
szerintem a srácod korábban csinált valami nagy butaságot amivel a roma család sakkban tartja. én helyedben utána járnék ennek a fura kapcsolatnak!
2013. dec. 25. 05:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Én meg leszarnám. tizenx évesen lépj túl rajta, ő választott, és te is jobban jártál így szerintem, mintha hitegetett volna, és közben megcsal.

Keress egy normálisat. Ezért meg nem jelenthetnek fel, kivéve ha nem kezded el minden nap a mondanivalódat.

2013. dec. 25. 10:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!