Ezért feljelenthetnek?
szerinted?:D
ha ténylegesen majonéz volt és egyértelműen majonéz volt (nem műfaszból verted rá:D)
Nem tudom hány éves lehetsz, a szülei tehetnek lépéseket az ügyben, minden lehetséges. De csekély esélye lenne ennek, mert ez egetrengető f**zság, amit feltételezel.
Igaz ami igaz, volt eset, még régebben olvastam. Jön a vonat az állomásra, gyerek szalad át a síneken, de elkésik és széttrancsírozza a vonat. Egyik öregasszony megsérült egy repülő testrésztől (állítólag el is esett), és feljelentette a halott srácot. :D
Mondjuk azt, hogy megnyerte, vagy elutasították-e a pert nem tudom.
6os, olyan is volt, hogy egy vallásos ember feljelentette Istent mondván, hogy hiába imádkozott a feleségéért, az mégis meghalt.. és hogy Isten csalt:D
a bíróság elutasította a pert azzal az indokkal, hogy nem tudják Isten lakcímét, hogy hova küldjék az értesítést:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!